16 Haziran 2008 Pazartesi

İsviçre:2-0:Portekiz






Goller: Hakan Yakın 71', 83'(penaltı) İsviçre

Bizim maçla aynı ana geldiği için izleme şansım olmadığı bir maç ama Portekiz'in yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacağını düşünmüştüm. Scolari de gruptan çıkmayı garantilediği için oynatmamış önceki maçlarda yorulan aslarını. Ev sahibi de fırsat bu fırsat, kendi evindeki turnuvada sıfır çekmek istememişler, biri penaltıdan olmak üzere 2 tane atıp, kalelelrini iyi savunarak maçı kazanmayı bilmişler... Hakan Yakın maçın adamı seçilmiştir büyük ihtimal, transfer mevsiminin ateşinin yaşandığı bu günlerde böyle çıkış yapan bir adamı kaçırmaz bizim basınımız. Galatasaray'da daha önce iki maça çıkan Hakan'ı anında getiriverir Fenerbahçe'ye Fotomaç...
Köbi Kuhn, İsviçre Teknik Direktörü: "Oyuncularım hem bana hem taraftara güzel bir hediye verdiler. Bundan önceki iki maçtan da hak ettiğimiz punları alsaydık, şimdi gruptan çıkmıştık. Artık takımın çalıştırıcı değilim ve bundan sonra bu takımın bir taraftarıyım."
Luiz Felipe Scolari, Portekiz Teknik Direktörü:" Sekiz oyuncu yerine onbir oyuncuyu değiştirmeliydim, burada hata yaptım. Önümüzdeki maçlar için bütün oyuncularımı formda tutmalıyım ve bunu yapmak için değişik bir kadro ile çıktım maça. Oyuncularım pozisyonlar buldu ama gol yapmakta becerikli değillerdi."


1 yorum:

Adsız dedi ki...

bence iyi topcu abi hakan yakin. direk italyada ingiltere yada ispanyada iyi bir takimda paso 10 numara oynayabilecek bir adam yazik turkiyeye gelirse yipratirlar. ha istemezmiyiz cimboma isteriz tabi dusunsene lincoln zaten bir bok oynamiyor yakin gelse belki toparlar kendini biraz bir yandanda sabri defans zaten balta gungor servet sabri(!) ileridede nonda umit karan birdee orta sahaya mehmet topal ayhan takviyesi cildirir galatasaray cildirir.

Blog Widget by LinkWithin