11 Eylül 2009 Cuma

Peki Rengi?


Galatasaray spor kulübü bir ilke daha imza atarak rakip takım taraftarı için kapuşonlu yağmurluk dağıtma kararı almış. Resmi sitede yer alan duyuru özetle şu şekilde:

Sezon başında aldığımız karar gereği Ali Sami Yen Stadı Eski Açık Tribünü’nün üstünü kapatma çalışmaları Kulübümüz tarafından sürdürülmektedir. Tüm gayretlere rağmen Galatasaray – Beşiktaş karşılaşmasına Eski Açık Misafir Tribün kısmının kapatma çalışmaları sonlandırılamamıştır.

Bu maçı Ali Sami Yen Stadı Misafir Tribünü’nde takip edecek Beşiktaşlı dostlarımıza hem bu maçın hatırası olarak, hem de olumsuz hava koşullarından etkilenmemelerini sağlamak amacıyla tribün girişi sırasında kapüşonlu yağmurluk dağıtımı yapılacaktır.
Bu haberin üstünden çok geçmeden, artık yeni Açık tribünde maçı izleyecek Galatasaraylılardan mı bilinmez, siteden ikinci bir açıklama yayınlandı:
Bu hafta sonu oynanacak Galatasaray – Beşiktaş karşılamasını Yeni Açık Tribün’den takip edecek Galatasaraylı taraftarlara olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri için tribüne girişleri sırasında kapüşonlu yağmurluk dağıtımı yapılacaktır.
Hatıra yağmurluklar dağıtılacak, peki renkleri ne olur? Biz dostluk elini uzattık, onlar da tepki göstermez diye deplasman seyircisine sarı veya kırmızı renkli yağmurluk yollanırsa, seyreylin curcunayı... Sahi, renkleri hakkında bilgisi olan yorumlar bölümüne buyursun..

6 yorum:

Temur dedi ki...

bu uygulama Trabzon'da yapıldı diye biliyorum

mischa dedi ki...

kırmızı olsun kırmızı:)

father vic dedi ki...

bjk taraftarlarının formaları gözükebilsin diye şeffaf dağıtılacakmış..trabzon tribünündeki gibi olucak herhalde

cannksk dedi ki...

Bu tip yağmurluklar genelde, sokakta yürürken arabaların görüş mesafesi azaldığı için farkedilebilmek adına fosforlu renklerde (yesil-sarı-turuncu) olurlar. BJK'liler böyle bir durumda tepki vermemeli, ne takımlar gördük deplasman tuvaletini bok içinde bırakan, iki kova suyu çok gören..

aksilaz dedi ki...

Madem böyle bir işe kalkışıldı. Beşiktaşlı taraftarları siyah-beyaz renkli bi yagmurluk dağıtılmalı. Tribünde güzel bir bütünlük olmuş olur. Şeffafda bi nevi uygundur tabi. Galatasaraylı taraftarlara ise kırmızı dan başka renk kabul edilemez :)

csyasoo dedi ki...

Beşiktaşlılar’ın Siyah-Beyaz formalarının görünmesi için de taraftarlara dağıtılacak yağmurlukların şeffaf olmasına karar verildi.


Polat'ın açıklaması.

Blog Widget by LinkWithin