17 Ekim 2009 Cumartesi

Zlatan Alemde!



Dünya Kupası bileti son iki üç maçtaki abuk sabuk hatalarla uçup gitmiş, İsveçli topçular da soluğu bir partide almışlar... Yukarda içkili sigaralı ortamın ortasında da Zlatan'ı görüyoruz, arkasında da sarışın hatunlar... Kendi medyasında buna pek tepki yok ama fotoğraftakini Arda Turan olarak düşünüorum ve bu görüntünün Ermenistan ya da Belçika maçı sonra çekildiğini hayal ediyorum, Arda bir daha milli formayı giyebilir miydi? Çok çok zor... Bizdeki bu medya başka bir yerde var mı? Bu kadar "belden aşağı" çalışanı hiç mi hiç yok...

5 yorum:

inönü cehennemi dedi ki...

arkadaşlar bloğumun adı futbolkolik lütfen izleyin ve bana ilham kaynağı olun daha yeni yazmaya başladım

Antidoto dedi ki...

doğru demişsin de, olay biraz bağlamından kopmuş.Zira Zlatan oraya tek başına eğlenmeye gitmemiş. Görevinden istifa eden teknik direktörü takım olarak uğurlamak amacıyla böyle bir gece düzenlenmiş.Şimdi bu olayda dönüp -her zamanki gibi- medyaya vurmak yerine, Fatih Terim için benzer -yalnızca benzer- bir veda hazırlamayı aklından bile geçirmeyen federasyona vurmak daha doğru olur gibime geliyor.

Adsız dedi ki...

Stockholm'de icerde sigara yasak. : )

birkan dedi ki...

Dünya zaten Gsnin etrafında dönüyor o tepki sadece Arda'ya olurdu.Ayrıyetten yapmadığını nerden biliyorsun?
Sana şunu söyliyim tam tersine bu ülkede meşhur futbolcuların pekçok olayı hatır-gönül ve başka sebeplerden yazılmaz kendinizi boşuna parçalamayın bu duyarlılığı sevdiklerinize gösterin Ardacık hayatını yaşıyor zaten.

Adsız dedi ki...

Duzeltme yapayim bu yaziyla ilgili. Kendim Isvecte oturdugum icin bu isvec milli takimini ister istemez yakindan takip ediyorum. Bu resim danimarka macindan sonra, ve isvecin teknik direktöru istifa etmis ve bir veda partisinden. Zlatan ve tum millitakim oyunculari davetliyid. Ama dogrusunuz bizim turk basini ve isvec basininda daglar kadar fark var. Adamlar yazmiyor degil ama abartmanin bir siniri var buradA.

Arda veya herhangi bir oyuncuyu yakalansa alkolist veya simarmis muamelesi yapiliyor...

Blog Widget by LinkWithin