30 Ekim 2010 Cumartesi

BBL'de 3. Hafta


Bu hafta sonu biraz yoğun benim için. Teyze oğlunu evlendiriyoruz yarın. Misafirler dünden gelmeye başaladı. O yüzden akrabalarla ilgilenmekten vakit bulamadım pek blogla ilgilenmeye. İtiraf edeyim bugün ve yarın aldatabilirim blogumuzu. Hatamı mazur görsün. Espiri bir yana haberi dün girmem gerekirdi. . haftanın ilk maçı dün oynandı ve Antalya Belediye, Türk Telekom'u 83-72 mağlup etti. Bu sene ligden düşer denen Antalya ekibi emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Ahmet Kandemir dokunuşları demek geliyor içimden. Ama Kandemir bile dün yaptığı açıklamada takımından bu kadar performans beklemediğini itiraf etmiş. Oyuncularının her maç sonrasında kendisine nazire yaptığını ve "düşmek yok, yola devam" diye haykırdıklarını dile getirmiş. Neyse genç Antalya ekibine başarılar dilemek lazım.Biz bizim takıma geçelim

Takımımız geçtiğimiz hafta aldığı malubiyet sonrası bu hafta en az geçen haftaki kadar zor bir mücadeleye çıkacak Tofaş takımı ile. Bursa ekibi Nihat İziç'in basketbol karakterini ortaya koyan genç bir takım. Geçen sene tecrübe yıllarıydı. Bu yıl Play-off hedefleri var. Genç,mücadeleci, atletik bir takım. Tabi bir diğer odak noktamız ise bu sene transfer ettiğimiz ama bu yıllık gelişimini tamamlaması için Tofaş takımında devam etmesini uygun görüdüğümüz, Ümit takımın yıldızlarından İlkan Karaman. İlkan bu sezonun ilk iki maçında çok iyi performans sergiledi. Bizim için sevindirici tabi. seneye çok hazır bir İlkan göreceğemiz aşikar. Takımımızda ise sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Düzce'de bugün çok güzel bir hava var. İstanbul'da da öyleyse maça özellikle gidilir derim. Maç bugün 15:00 itibariyle başlayacak ve mekanımız bu maçta ev sahibi olduğumuz için Abdi İpekçi tahmin ettiğiniz gibi. Salonda İzleyemeyecekler için adres yinen yayıncı kuruluş Spormax. Takımımıza başarılar. İlkan özel ilgi alanı. Ayrıca Iverson ve Vujcic gibi üst düzey oyuncularında transferleri ile lig daha bir güzel görünmeye başladı gözüme. Tadından yenmez deyip büyük laf etmemiş olurum sanırım. Haftanın programı ise şöyle:

29 Ekim Cuma
16:00 Türk Telekom – Antalya Büyükşehir Belediyesi (Atatürk Spor Salonu)

30 Ekim Cumartesi
15:00 Galatasaray Cafe Crown – Tofaş (Abdi İpekçi Spor Salonu) Spormax
17:00 Efes Pilsen – Pınar Karşıyaka (Sinan Erdem Spor Salonu)
17:00 Oyak Renault – Medical Park Trabzonspor (Atatürk Spor Salonu)
18:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi – Erdemir (Edip Burhan Spor Salonu)

31 Ekim Pazar
13:00 Bornova Belediyesi – Fenerbahçe Ülker (Halkapınar Spor Salonu) Spormax
15:00 Aliağa Petkim – Beşiktaş Cola Turka (Aliağa Enka Spor Salonu) Spormax
16:00 Banvit – Olin Edirne Basket (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)

5 yorum:

kafsinkaf dedi ki...

17:00 Efes Pilsen – Pınar Karşıyaka (Sinan Erdem Spor Salonu) bu maçı yayınlamayan yayıncı zihniyete şaşarım ben ligin en büyük takımlarından Efes le KSK maçını yayınlamıyorlar anlamak güç.Yayınlamazlarsa yayınlamasınlar yine salonda olacağız bu hafta karışık duygular için.Benim blogada yazdım değişik bir deneyim olacak benim için.

ultras/Movement dedi ki...

İlkan mükemmel oynadı, seneye Galatasaray'da banko oynar böyle oynamaya devam ederse...

gürkonas dedi ki...

@kafsinkaf, ona bende değinecektim de unutmuşum aceleden. Bazen yayıncı kuruluşların zihniyetini anlamak zor oluyor. Senin yazıyı da okudum. o ikilik bende de vardır aslında. Benim de gönlümün bir tarafı hep efes'tedir. hatta babam hep kızar sen nasıl gs'lisin diye. :D Galatasaray sevdası apayrı da. neyse... ;)

@Sabri abi İlkan ilginç apaçi modelli kafası dışında süperdi dediğin gibi :D

kafsinkaf dedi ki...

@gürkonas,Efes'e sempati duyduğunu bilmiyordum bir efes maçında sinan erdem'e beklerim seni.Yüz yüze tanışmışmış sohbet etmiş maç izlemiş oluruz.Efes çatısı altında :)

gürkonas dedi ki...

vallahi çok isterim kafsinkaf. ben düzce'de oturduğum ve hafta içi çalıştığım için pek fırsat bulamıyorum. Sabri abi ile bir abdi ipekçi planımız var. Sinan Erdem'de olur mutlaka ;) en kısa zamanda görüşmek dileğiyle diyeyim o zaman ;)

Blog Widget by LinkWithin