13 Ekim 2010 Çarşamba

Şerefsizlik Diz Boyu


Her gün Haydar Dümen'e tam sayfa yer ayıran Posta gazetesi, Erman Toroğlu'nun saçmalıklarına da balıklama atlamış tabii ki... Galatasaray resmi site aracılığı ile "kibarca" kendilerine gereken cevabı verirken, Arda Turan anlayacakları dilden konuşmuş...

"ŞEREFSİZLİK DİZ BOYU"
Doktorlarımız sakatlığımla ilgili gerekli açıklamaları yapıyorlar zaten. Sakatlık herkesin başına gelebilir. Herkesin vücudu, sakatlığı, oluşma şekli farklıdır. Herkes doktor olmuş, bilmedikleri, kontrol etmedikleri biri hakkında yorum yapıyor. Biri çıkıp 'seks yüzünden olmuştur' diyor. Biri şerefsizlik yapıyor, diğeri gidip gazeteye taşıyor. Hep biz dava ediyoruz ya, onlar da bizi dava etsinler. Seks yaptığımdan dolayı olmuş. Bir gazete kız arkadaşımla fotoğrafımı koyuyor. Nasıl olsa O'nun bir ailesi, benim bir ailem yok. Bazı şeyler çok ağrıma gitmeye başladı. Bir şerefsizliktir gidiyor. Bunlara karşı yapacak bir şey yok, burası Türkiye. Bu ülke çok sıkıntılı. Bıktım artık bunları yaşamaktan. Bu röportajı kulüpten izinsiz yapıyorum belki ceza alacağım. Şerefsizlik diz boyu. (Bu sırada ağlıyor) Sahanın içinde bunlara cevap vermek lazım ama şerefsizliğe ahlaksızlığa verilecek cevap yok."

Arda Turan
Galatasaray'lı Futbolcu

1 yorum:

ADE dedi ki...

Galatasaraylı degilim.. Ardayıda cok sevmem ama bu kadarda bel altına vurulmaz.. herkesin ailesi var.. herkesin degerleri var.. bunlar oturdugu yerden konusan bos adamlar. her tarafa sikayet etmeli bunları.. kanalarını sikayet etmeli.. rtük e basvurmalı.. arda mahkeme acmali.. bunlar bi günde futbol konussun.. 442 352 konussun.. hassiyetsiz bunlar..

Blog Widget by LinkWithin