4 Ekim 2010 Pazartesi

GFB ve Alt Gruplar


Genç Fenerbahçeliler resmi sitelerinden yapmış oldukları açıklamayla bütün alt gruplarını fesh edip, bundan sonra tek isimle tek vucüt olarak takımlarını desteklemeye devam edeceklerini belirmişler. Buyurun açıklamaya:


GFB çatısı altında faaliyetlerini sürdüren 1907 Gençlik, Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler, Liseli Genç Fenerbahçeliler, GFB Devils, GFB Cruel Boys, GFB Until The Grave, GFB’s Angels ve GFB Boğaz Hooligans alt grupları alınan karar doğrultusunda fesh edilmişlerdir. Fesh edilme nedenleri ve alınan bu karar gruplardan sorumlu kardeşlerimize Gençlerbirliği maçı öncesinde yapılan toplantı esnasında söylenmiştir. Alt gruplarımıza bu zamana kadar Fenerbahçe’mize vermiş oldukları destek ve yapmış oldukları organizasyonlardan dolayı buradan bir kez daha teşekkür ederiz. GFB bundan böyle alt ya da üst grup ayrımı olmadan, Fenerbahçe’ye her zamankinden çok daha fazla destek vermek için bir bütün olacaktır.
Not : GFB Europe bundan böyle bir alt grup değil, GFB’nin Avrupa’dan sorumlu grubu olarak hareket edecektir.

Bundan böyle il dışında faaliyet gösteren (Ankara, İzmir, v.s) Üniversite ve Lise GFB temsilcilikleri bulundukları illerde yer alan temsilciliklerimizle beraber hareket edecektir.

GFB sitesi içerisindeki alt gruplarla ilgili tüm bölümler alınan karar neticesinde kapatılmıştır.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin