15 Ekim 2010 Cuma

Beko Basketbol Ligi Spormax'te

Basketbol heyecanı Spormax'de
Bu yıl Lig TV'ye üye olurken, futbol maçlarını izlemenin yanında, bir de Spormax'ten yayınlanacak olan basketbol karşılaşmalarını da takip edebilmekti esas gayem, çünkü futbolu kahvede de izler ve halkın nabzını da tutuyordum ama Galatasaray-Erdemir maçı için kahveye gittiğimde bin bir rica açtırabiliyordum Spormax'ı... Digitürk abonesi olduk lakin basketbol federasyonuyla Digitürk'ün maç yayın hakları ihalesi olmadığını öğrenince oldukça bozuldum ve korkum D-Smart'ın bu işe el atmasıydı ama bugün gelen haber Spormax'in bu işi üstlendiği yönünde. Keşke NTV Spor ya da TRT alıp, açık kanaldan bütün basketbolseverlere yayınlayabilselerdi maçları ama Digitürk, SkyTürk'ten hafta 1-2 maçı şifresiz de yayınlayarak, "hiç yoktan iyidir" dedirtiyor en azından...


Beko Basketbol Ligi’nde 2010-11 sezonu Digiturk tarafından yayınlanacak. TBF ile yayıncı kuruluş arasında yapılan anlaşmanın 5 yıllık olduğu öğrenildi.
Yarın yapılacak Efes Pilsen-Antalya BŞB. maçı saat 17.00′da Spormax’ten yayınlanacak. Bu hafta Galatasaray Cafe Crown-Erdemir, Banvit-Fenerbahçe Ülker, Türk Telekom- Beşiktaş Cola Turka maçları da yine aynı kanaldan ekranlara gelecek.
Her hafta en az 3 maçın yayınlanacağı öğrenildi.
Karşılaşmalar sadece Spormax ekranlarından yayınlanacak ve tüm Digiturk abonelerine açık olacak.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin