21 Ekim 2010 Perşembe

CSKA Sofia:0-2:Rapid Wien

CSKA Sofia taraftarının kulübün sahibi Titan grubunu protesto ettikleri için iç sahadaki maçları boykot etme kararlarını sürdürdükleri karşılaşmada Rapid Wien, deplasmanda CSKA'yı ilk yarıda attığı iki golle mağlup etmeyi bildi ve grupta üç puanla tanıştı. 8 bin kişinin izlediği Vasil Levski stadında oynanan karşılaşmaya ev sahibi teknik direktör forvete Sheridan'ı yollayıp, sağ ve sol tarafına Nelson ile Delev'i yerleştirirken, Yanchev ve Trifonov'u da onlara asistlikle görevlendirip, diğer maçlara göre daha ofansif bir kadroyla maça başlamıştı. Bu karar işe de yaradı ki, Delev'in getirdiği toplarda Sheridan ve Markinyos pozisyona girdi ama bunları golle sonuçlandıramadı, özellikle Nelson'ın ve Markinyos'un sağlı sollu pozisyonları CSKA'yı grupta ilk puan için ümitlendirirken, maçın 28. dakikasında kornerden gelen topu Vennegoor M'Bohli'nin kalesine yollayıp Bulgar takımının hayallerini yıkarken, dört dakika sonra da Hofmann skoru belirleyen golü kaydetti. Devre biterken, CSKA en azından bir gol atmak için şuursuzca rakip kaleye gitti ama istediğini alamadı.

İkinci devre Jovanovski, Minev'in yerine Tiboni'yi alarak oyuna başladı ve Rapid kalesinde de pozisyonlar buldu lakin gol atacak beceriden uzaktı Bulgar takımının oyuncuları. Onlar kontrolsüz rakip kaleye gidince, deplasman takımı da kontra ataklarla M'Bohli'yi zorladı lakin farkı açacak golü bulamadılar.
Taraftarının desteğinden yoksun oynadığı maçtan punsız ayrılan CSKA, L grubunda son sırada yer alırken, Beşiktaş'ı 3-1 yene Porto liderliğini sürdürürken, Beşiktaş 6 puanla ikinci, Rapid 3 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin