28 Ocak 2011 Cuma

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Günü


Başlık resmi siteden... Basketbolda hem kadınlarda hem de erkeklerde maç günü ilan edilmiş Cumartesi. Aynı salonu kullanmanın avantajı bu olsa gerek. Kadınlar şu ara yükselişteler ve bir derbi maçına denk gelmiş durumda bu güzel performans. Erkeklerde de biraz düşüş var ama sakatlar tam anlamıyla iyileşmiş. Pınar Karşıyaka maçını tekrar toparlanma maçı olarak görüyor erkek takımımız. Çocuklara karne sonrası ilk hediyeler verilmiştir ancak karne tatilinin ilk gününde zarfın içinde basketbol maçları bileti olan bir hediye de çok şık durur gibi. Bu güzel günü değerlendirmek lazım. Daha da önemlisi fotoğrafta olduğu gibi salonu dolu ve coşkulu görmek lazım. Her iki takımımıza da başarıla dileyerek programı verelim...

29 Ocak 2011 Cumartesi
Abdi İpekçi Spor Salonu / İSTANBUL

13.00 Galatasaray Medical Park - Beşiktaş Cola Turka (Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi)
15.00 Galatasaray Cafe Crown - Pınar Karşıyaka (Beko Basketbol Ligi)

6 yorum:

kafsinkaf dedi ki...

Kendim futbolda Beşiktaş basketbolda efes'i destekleyen biri olarak bu gs gününü kaçırmak istemedim :) Zira 2 maçtada sahada olan takımlar gerçekten izlenmeye değer maçlar.Cumartesi günü tam bir basketbol günü olacak kendi adıma :)

Önce Gs-Bjk(kadınlar) ardından Gs-KSK(tbl) bu maçların bitişiyle beraber Sinan erdem arenada Efes-Erdemir :)

Ne dersin gürko nasıl program :) ?

gürkonas dedi ki...

of of of çantaya bak :) derim... gerçekten süper program. Kaçırmak zorunda kaldığım için karalar bağlıyorum. :( tadını çıkarman dileğiyle ;)

kafsinkaf dedi ki...

Tesadüf eseri biletix'te gezerken gördüm maçları vay arkadaş 7 tl'ye süper 2 maç otur rahat rahat izle.Vallahi süper :)

Büyük ihtimal ksk-gs maçının 3 ve 4.periyodunu izleyemicem efes-erdemir maçına yetişmek için ama yinede güzel bir gün basketbol severleri bekliyor :) Blogda paylaşırım maçla ilgili yazıyı :) Bu arada ne sen nede ultras uğramaz oldunuz bu ara benim bloga hayırdır :) ?

ultras/Movement dedi ki...

kafsinkaf, bence bırak efes'in maçını takip et karşıyaka'yı...
Güzel maç olacak zira..
Bu arada tatile girdik, blog gezmelerimiz daha sıklaşacak, merak etme...

kafsinkaf dedi ki...

Valla Efes'in taraftar grubuna dahil olup deplasmana bile giden biri olarak içerdeki maçı kaçırmak olmaz :) Ayrıca güzel maç olacak konusunada sonuna kadar katılıyorum Abdi İpekçi'deki iki maçında süper olacağına eminim zira efes'i yanlız bırakmak olmaz :) Gönül 2 ye bölündü gitsemi kalsamı karar veremiyor :)

gürkonas dedi ki...

ikimiz de öğretmen olunca son 2 hafta yazılı not prosedür kağıt şu bu derken bizim blogu bile aldattık. :) ben arada 2 maç yazamadım. Sabri abi'nin dediği gibi tatilde her yere saldıracağız kafsinkaf ;) ama allahı var senin bloga her gün giriyorum ;)

Blog Widget by LinkWithin