8 Ocak 2011 Cumartesi

Maça Doğru:" Galatasaray- Olin Edirne"


Takımımız ve biz taraftarlar liderliğin keyfini sürerken liderliğin iade edilmemesi için önemli bir maç var önümüzde. Lige bu sene çıkmış olmaları ve gösterdikleri başarılı performans itibariyle ligin açık ara en sempatik takımı oldu Olin Edirne. Koçları Ahmet Taştimur çok etkili ve bir o kadar da hızlı ve iyi savunmacı takım yaratmış durumda. Bizde taraftarımıza bu maç da bir çağrı yapalım şimdiden. Hazır futbolda devre arası günleri gelip çatmışken, Fenerbahçe maçındaki atmosferi beklemiyor değilim. Maça gidemeyecekler için adres yine spormax ve maç öğle itibari ile saat 13:00'da. Maçla ilgili Koç Oktay Mahmuti, Ermal. Tutku ve Haluk'un görüşlerini almış resmi site. Yazıyı bu görüşlerle kapayalım. Başarılar Aslan yüreklilere...

Galatasaray Cafe Crown'dan Taraftara Çağrı


Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmuti, oyuncularımızdan Ermal Kurtoğlu, Tutku Açık ve Haluk Yıldırım, Pazar günü Beko Basketbol Ligi'nde gerçekleşecek Olin Edirne karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Olin Edirne’nin sistemli ve düzenli basketbol oynadığını belirten Oktay Mahmuti, “Zor bir maç. İyi savunma yapan, oyun ritmini kontrol etmeye çalışan bir takıma karşı oynayacağız. Ama biz konsantrasyonumuzu yoğun bir haftanın ardından bu maça yönlendiriyoruz. Sezon içinde olan Avrupa Kupası maçlarına yönlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Oktay Mahmuti, Galatasaray taraftarlarının takıma sağladıkları desteğin ne denli önemli olduğunu ise şu sözlerle vurguladı: “Fenerbahçe maçında seyircilere söylememiz gereken bir şey yoktu. Onların geleceğini zaten tahmin ediyorduk. Ama bundan sonrasına yanımızda ne kadar olacaklar, bakalım. Bizim dileğimiz daha büyük sayılarda gelmeleri. Hakikaten çok açık görülüyor ki, biz onların sayesinde daha iyi performans sergiliyoruz.”
Galatasaray Cafe Crown’un lig maçlarındaki en skorer oyuncusu olan Ermal Kurtoğlu, “Biz işimizi yapmak zorundayız, biz yapmamız gerekeni yaptığımızda sonuçlar da geliyor. Ligin en sistemli takımlarından biriyle oynayacağız. Önemli yabancılara sahipler. Ama biz kendi işimizi doğru yaparsak, o agresifliği sahaya yansıtırsak, gelecek taraftarların da desteğini arkamıza alarak iyi bir galibiyet kazanırız. Bu maç bizim için çok önemli, özellikle kendi evimizde oynadığımız maçlarda kesinlikle fire vermememiz gerekiyor” dedi.

Tüm maçların zor olduğunu söyleyen Tutku Açık ise, “İki büyük derbi kazandık. Şu an bir hafta ara oldu ve ilk defa böyle bir haftamız var hazırlanmak için. Olin gerçekten oynadığı oyunu sahaya çok iyi yansıtabilen bir takım, kendi güçleri yettiğince çok sert savunma yapıyorlar. Bence kendi sahalarında daha iyi oynuyorlar. Deplasmandaki performansları kendi sahalarındaki gibi değil tabi, bizim de kendi sahamızda ortaya koyduğumuz performans ortada seyircimizle birlikte inşallah bir galibiyete daha imza atacağız” diye konuştu.

Takımımızın tecrübeli oyuncularından Haluk Yıldırım, Olin Edirne’nin iyi bir ekip olduğunu anlatarak, “Olin, ikinci ligden gelmesine rağmen, şu ana dek hiç fena bir iş çıkarmadılar. Sert savunma yapıyorlar. Bu yönüyle bize benzeyen bir takım. Ama biz İstanbul’da, kendi evimizde, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynayacağız. Ve kazanmak için de elimizden geleni yapacağız. Umarım Galatasaraylı basketbolseverler de bizimle birlikte olurlar” ifadelerini kullandı.

1 yorum:

Ogulcan dedi ki...

galatasaraylıyım ama olin edirnemizin takımı ve bulunduğum şehri destelemek için salondaydım.galatasaraylılardan küfür de yedik ama daha sonra sarı kırmızı atkıları görünce küfürü kestiler:) bu arada tribünden ileri gelenlerlede hoş sohbetlerimiz oldu,deplase hikayemi blogumda yazıcam teşekkürler

Blog Widget by LinkWithin