14 Ocak 2011 Cuma

Timsah Demek Çok Mu Zor

Yukarıdaki stadın ismi ne?

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı...

Çok yaratıcı olmuş değil mi!?

Bursa'ya yapılacak yeni stadın isminde "timsah" kelimesini geçirmek, betona-çeliğe bu şekli vermekten daha mı zor acaba?

7 yorum:

ultrAstribun dedi ki...

Bursa Büyükşehir belediyesi takımı kendi kontrolü altına geçirip ismini Bursa Büyükşehir bld. diye koyma girişimlerinde bulunacaktır.

Daha bu onların 1. adımı.
2. adım takımın ismini değiştirmek olacaktır.

roland deschain of gilead dedi ki...

Bursa Büyükşehir Belediye internet sitesinde böyle bi haber yok tam tersine TİMSAH ARENA'nın ihaleleri ve projeleri ile ilgili haberler var.
AMa tabi biliyoruz ki AKPli belediyenin olduğu yerde rant da var. Adamlar Basketbol Dünya Kupası maçlarını Antalya'dan alıp Kayseri'ye verdiler. Sonra da Antalya basket takımının Antalya Şehir spor salonunu kullanmasını yasakladılar. Bunu yapabilen adamdan herşey beklenir.

Adsız dedi ki...

Ankaragücüne yapılan operasyon Bursasporada yapılmak isteniyor, Yazıcı gittikten sonra takıma yawaş yawaş el konulur.Yazık

Selocan dedi ki...

Yalnız çok güzel stad. İnş bu şekilde yapılır. Biz pek alışık değiliz fantastik tasarımlara. Hele bir stadda ilginç yani.

Bütün belediyelerin ...

Adsız dedi ki...

türkiye'de bir işi yapmaktan ziyede işi kendi yaptığını belirtmek daha önemli olduğu için ve o iş daha sonra seçim malzemesi olarak kullanılacaksa o stadın adı timsah olmaz.

cesc dedi ki...

Mükemmel olur be!..

aksilaz dedi ki...

Bu stadın çelik işini yapacak müteahhite şimdiden kolaylıklar diliyorum.

Düşünüyorumda bizde TT Arenanın bi tribününü Aslan motifi ile süsleseymişiz çok güzel olurmuş.

Blog Widget by LinkWithin