30 Mart 2009 Pazartesi

Başbakan Lemi


"Biz Hami ile sürekli kahvehaneleri gezer,taraftarı bilinçlendirme toplantıları yapardık. Bu toplantıların birinde ben konuşmama devam ederken vatandaşın biri: '-la sen ne güzel konuşuyomuşsun, başbakan gibisin valla,helal olsun..!' dedi. O anda kahvehanede bulunanlar da, oybirliği ile beni başbakan yapma kararı almış; o günden sonra her maçta da "başbakan Lemi" diye tezahürat yaptılar..."
Lemi Çelik'in lakabının hikayesini kendi ağzından yazdıktan sonra, bugün İstanbul genelindeki seçim sonuçlarına bakarken "Lemi Çelik" ilişti gözüme. Güngören'den CHP adayı olarak yerel seçime katılmış ve 49.999 oy alarak ikinci bitirmiş yarışı. Daha resmi sonuç olmamasına rağmen aldığı oy miktarı da mağazaların müşteri çekme stratejileri gibi 49.999... Taraftarın tezahüratı yüreklendirmiş demek Trabzonspor'un eski 2 numaralı topçusunu ki siyasete atılmış. Bu olmadı Lemi, iki sene sonra genel seçim var, şimdiden başlamak lazım çalışmalara, seni mecliste görmek ister taraftar...

1 yorum:

Deli Gömleği dedi ki...

Yerel seçimlerde futbol çevresinden aday olan bir başka kişi daha vardı. O da Tanju Çolak. Meclis Üyeliğine aday olduğu için kazanmış olabilir gerçi.

Blog Widget by LinkWithin