17 Mart 2009 Salı

Dynamo Kursk Maçı Ücretsiz


Sezon öncesi kombinedir, maç biletidir, Biletix'tir, taraftarı oradan oraya koşturup "paran yoksa maçta ne işin var" diyenler şimdi de "bir avuç çapulcuya" muhtaç durumda maça biletsiz seyirci alıp, takıma moral desteği peşindeler. Hatırlayalım ne demişti bir zamanlar başkan:
"Açık tribünlerin biletlerini ucuz tutuyorduk, ama artık bu olmayacak. Dışarıda iki bira içip, 10 YTL vererek stada girip koltuk kırıyorlar. Çapulcu taraftarı artık Ali Sami Yen Stadı'na sokmayacağız'' Şimdi bu "çapulcular" gelirse basketbol maçına, nasılsa ücretsiz diye ne olacak peki...
Galatasaray bayan basketbol takımı FIBA Eurocup'ta finale yükselmek için 19 Mart Perşembe günü saat beş buçukta Rusya'nın Dymano Kursk takımı ile karşılaşacak. İlk maçı deplasmanda 14 sayı farkla mağlup kapatan kızlarımızın turu geçmeleri için 15 sayı fark yapmaları lazım en azından. Böyle kritik bir dönemde Galatasaray basketbol şubesi de hem maçı ücretsiz yapmış, hem de Ayhan Şahenk'ten Ali Sami Yen'deki Hamburg maçına 3 otobüs kaldırma kararı almış... Taraftar açısından sevindirici bir haber ama keşke işler yolunda giderken de hatırlansa sarı-kırmızıya gönül verenler. Zaten basketbol maçlarını takip eden kitlenin büyük çoğunluğu üniversite öğrencileri ve sabit bir gelirleri yok, bir de bu gençlerin futbol takımını da takip ettiklerini düşünürsek, haftada ceplerinden çıkacak parayı ben değil, Galatasaray kulübündeki ekonomistlerin hesaplaması lazım geliyor. Lakin, bedava olsa da, paralı olsa da perşembe günkü maça yine seyirci gidecektir Işıl ve arkadaşlarını desteklemek üzere bu da ayrı bir konu tabii ki, mantık sınırları içinde açıklanamaz forma aşkı, renk sevgisi, takım fanatizmi...
Bir kez daha yineleyelim Galatasaray Basketbol Şubesinin davetini:

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, 19 Mart 2009 Perşembe günü saat 17:30'da tarihi bir maça çıkıyor. Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Rusya temsilcisi Dynamo Kursk'u konuk edecek kızlarımız, 15 sayı ve üstü farkla galip gelmeleri halinde Türk spor tarihine geçerek FIBA Eurocup'ta finale yükselecekler.

Camia olarak Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın yanında olacağımız bu önemli günde tüm Galatasaraylılar, Dynamo Kursk maçını ücretsiz izleyebilecekler!

Ayrıca maç sonunda salon kapısından kalkacak otobüsler ile taraftarlarımız, aynı akşam Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Hamburg maçına da rahatça gidebilecekler. Otobüslerle ilgili açıklamayı çok yakında resmi sitemiz Galatasaray.org'da bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin