16 Mart 2009 Pazartesi

Emre Ne İş?


Eskişehirspor-Bursaspor maçının yıldızı! oldu Emre Toraman. Aslında son zamanlarda pek gündeme gelmiyordu Emre, çünkü ismini hep olaylarla kazıtmıştı havızalarımıza, saha içinde agresif hareketleri, tribünlere el kol işaretleri, Appiah'a "zenci" demesi, Eskişehirspor formasını yere atması filan derken Rıza hocanın Eskişehirspor'a gelmesi sonrası biraz durgunlaşmıştı Emre... Fakat, bugün Eskişehir'de öyle iki gol attı ki Bursaspor taraftarları kendisini asla unutamayacak, Hırvat kaleci Ivesa da. Önce Bursasporlu futbolcunun ceza sahasına yaptığı ortaya yanında rakip topçu da olmamasına rağmen kendi kalesine doğru kafayla bir vuruşu vardı ki, üstelik kalecilerinin en zorlandığı top olan "yere sektirerek" vurarak Ivesa'yı avladı... Kazadır olur derken dakikalar 37. yi gösterirken yine sahneden Emre Toraman vardı. Bursaspor'un orta sahadan geliştirdiği atakta ceza sahası içinde topu önünde bulan golcü! Emre bu sefer ayakla köşeye yolladı meşin yuvarlağı... İki vuruş da ustalık gerektiren vuruşlardı, Emre de ustaca davrandı... Aslında bu haberi okuyunca, Emre Bir link bulsaydık yayınlardık Toraman'ın şaheserlerini ama buradan üye olarak da izlenebiliyor merak edenlere... Bu arada bir soru takımınızda kimi görmek istersiniz: Emre Toraman mı Edu mu? Yorumlar aşağıda, buyurun...

7 yorum:

adozzi21 dedi ki...

emre toraman; akıllara zarar..

düşman başına..

Adsız dedi ki...

Maçı canlı izleyen ve oturduğu yer itibariyle çok net olarak görebilen biri olarak şunu söyleyebilirim ki her iki golde de güvensizliğinin kurbanı olmuştur Emre.
Eskişehirspor taraftarının oyundan çıkarken ona gösterdiği sevgiyi hakedecek kadar masum bir harekettir attığı gollerde.
Zira o saatlerde yenilen gollerden çok Youla ve Batuhan'ın kaçırdığı gollere daha fazla kızıyordu ESES seyircisi.
Dolayısıyla Emre GS maçında direk oynamalıdır ve göbekte VUCKO' dan daha iyi bir performans göstereceğine inanıyorum (yazık ki o maçtada Baros oynamayacak)
Sonuç olarak Emre sonuna kadar desteklenmeli ve moralinin yerine gelmesi sağlanmalıdır, ondan önce bu takımda olmayı haketmeyen, yüreğini ortaya koymayan bi ton topcu varken geçmiş zamana değil önümüzdeki maçlara bakıyoruz edasıyla sonuna kadar arkasında durulmalı Emre'nin, KIZILCIKLI' da öyle yaptı zaten (:
Saygılarımla...

jose dedi ki...

1.gol yine neysede o 2.gol resmen maçı sattı gibi olmuş:)

Unknown dedi ki...

ikinci gol'de ne yapmak istedi onu anlamadım. topu kornere mi atmak istedi? yoksa topu görmedi top ayağına mı çarptı? nolduğu belli değil :)

selaminko dedi ki...

edu'yu görmek isterim. Yalnız ister fesat deyin ister manyak dünkü golleri sanki bilerek attı emre toraman. bu kadar bariz gol atılmaz ki. kusura bakmasın ama çok şüpheli gollerdi ama asıl takıldıgım nokta mactan sonra benim attıgım iki golden sonra macı cevirmek icin cok savastılar dedi. gıcık oldum.

ziggytheking dedi ki...

Her yere yazıyorum sizi de aydınlatayım. 3 ay boyunca PAF takımla idmanlara çıkmış ve sonrasında alınteriyle ve özveriyle formayı kapmış ve artık adı olaylara karışmayan böylesi bir oyuncuya EsEs taraftarı olarak sahip çıkmasını biliriz.

Santiago dedi ki...

Edununkiler pozisyon icabıydı ama Emreninkiler sanki golcü edasıyla vurulmuş ve ağlara gitmiş toplardı...

Blog Widget by LinkWithin