20 Mart 2009 Cuma

Cassio

Üzerine Galatasaray forması giyen her kim olursa olsun, ona gösterilen en ufak tepkiye her zaman karşı çıkmışımdır. Bülent Akın'a herkes tribünde sallarken, ben tek başıma onu ayakta alkışlamışımdır. İhanetleri dahi bir yere kadar profesyonelliktir, gençlik hatasıdır, para kazanma hırsıdır diye yine de nefret boyutuna taşımamışımdır. Tanju, kendi şımarıklığına Fenerbahçe'ye gitmiştir, ahların cezasını zaten futbol hayatının sonunda çekmiştir; ama hala televizyonda gördüğümde ufaktan gülümserim, Neutchatel maçını hatırlarım. Fatih Akyel, yeni takımının taraftarının gözüne girme uğruna eski kaptanına dayılık taslama numaralarına kadar alçalmıştır, ona dahi ne hali varsa görsün demişimdir. Emre Belözoğlu için bile, ne halt olduğu Inter'e giderken belliydi diyerekten muhattap olmayayım demişimdir.


Ama senin yaptığını Lincoln hiçbir zaman unutmayacağım. Herşey bir yana kapris uğruna takım satmak bir yana. Bir daha asla gollerine sevinmeyeceğim, bir daha asla o formayı sana yakıştıramayacağım, kısacası asla ama asla seni affetmeyeceğim.

7 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

pardon abi hangi kapristen bahsediyoruz, keşke biraz açıklayıcı konuşsan da biz de anlasak..

ikinci golde kim oluşturdu pozisyonu, kim attırdı golü baros'a, bi daha izle istersen.. o hiç koşmayan dediğiniz lincoln hasan şaş'tan, nonda'dan, ümit karan'dan daha az mücadele etti öyle mi? ben düzgün bir bakış açısıyla baktığımda bu sezon totalde en büyük katkıyı lincoln'den aldığımızı görüyorum, istatistiklerde de böyle, hertha benfica deplasmanlarında izlediğim muhteşem futbolun ortaya çıkmasında da böyle..

tabi ama o büyük kaptan ya, bi oyuncuya kafayı takmışsa, iğrençtir o oyuncu, başka bir şey düşünülemez.. stajyer skibbe yönetiminde efsane olan oyuncu, büyük kaptan döneminde bu haldeyse suçlu lincoln'dür hemen..

lincoln gibi adamları küstürürek anca buralara kadar gelirsiniz.. nonda'yla, ümit karan'la, hasan şaş'la nice şampiyonuklar peşinde koşucağız, inancımız tam..

Adsız dedi ki...

kapris uğruna takımı satmak mı? pardon ama ne satması?
maçtan alındığı sırada oyuncu değişikli için tabela kalktığında içimden lincoln mü acaba dedim.eminim ki benim hissettiğim bu endişeyi lincoln haydi haydi hissetmiştir.2 defadır takımın ona ihtiyacı olabileceği zamanlarda ya da şöyle diyelim bişeyler yapabileceği anlarda oyundan alınmıştır.bir oyuncu ancak bu kadar güzel bitirilir.daha bir ay öncesi herşey nasıldı şimdi nasıl? bunun tek suçluusu lincoln değil.şuan onu takımın; sırtında taşıdığı on numara kadar önemli bir parçası görmeyen bir teknik adamla çalışmakta.bunu kendiside bilmekte ve hissetmektedir.bu kişi büyük kaptandır, özeldir.en başta benim için.ama bu gerçeği değiştirmiyor.

aksilaz dedi ki...

Bülent Korkmaz o hareketiyle Lincolnü bitirmiştir. Çapını belli etmiştir bir kez daha. S... ol git Bülent

Adsız dedi ki...

Bence de Lincoln'ün pek bir kabahati yok. Dursa da onu çıkarıp Hasan Şaş'ı almam oyuna. Büyük kaptan büyük fiyasko.Bu maçın tek sorumlusu Bülent Korkmazdır.

Adsız dedi ki...

lincoln hangi golu attırdı, 2 golde de asist arda turan, gol baros. Maç boyunca ayağına kaç kere top değdi, çıkarken formasında bir damla ter yoktu, bir de utanmadan maçı izlemeden gidiyor.

Geçen sene bu adam bu takıma hiçbirşey vermemiştir. Yok o deplasmana gitmem yok şuram sakat diye diye, 1-2 topuk pasıyla, 1-2 şık hareketle günlerini geçiriyor. yazık gerçekten

Adsız dedi ki...

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALATASARAY-Gözyaşlarına-boğuldu_3_HDetail_32_128407.htm

Adsız dedi ki...

@bora
dün baros'un attığı golü birdaha izle bence. ve bak bakalım golde kimlerin katkısı varmış.

Blog Widget by LinkWithin