19 Ekim 2010 Salı

O Gün Bu Gün

"Yeni teknik direktör Rijkaard beni istememiş. Adam istemediyse, yapacak bir şey yok. G.Saray yöneticileri görevime devam etmem için ellerinden geleni yaptı. Fakat Rijkaard, ’Ben yalnızca kendi ekibimle çalışırım’ demiş. Bugün için Florya’dan ayrılıyoruz ama bakarsınız yarın bize tekrar ihtiyaç olur, yine G.Saray’a döneriz. Esasen ben geçen sene ayrılmayı bekliyordum. Skibbe de benimle çalışmak istemeyebilirdi.Elbette ki ayrılık güzel değil. Ancak, benim yönetimle aramda herhangi bir sorun yok. Kimseye kırgınlığım veya burukluğum yok."
Cevat Güler
Galatasaray Eski Teknik Direktörü
Haziran ayında yapmış olduğu röportajda

Rijkaard ile yarın büyük ihtimal yollar ayrılacak ve şimdiden bir çok isim zikrediliyor lakin Fatih Hoca kendi kurmadığı takımı almaz, Hikmet Karaman ile Abdullah Avcı bir takımın başında, Hagi uzun vadeli sözleşme ister, Gerets Asya Şampiyonlar Kupası mücadelesinin ortasında, Tugay harcanmak istenmez, Hakan Şükür Polat varken gelmez gibi hepsinin bir çok bahanesi varken, Cevat hoca "ihtiyaç olur, döneriz" dememiş miydi?

5 yorum:

Onur dedi ki...

Cevat hocamı ? Yapmayın allah aşkına bu ipini koparmış takıma Cevat hoca ne yapsın. Takım da ki yabancılar nasıl saygı duysun. Taraftar nasıl saygı duysun.

TA dedi ki...

o gün hakan şükür vardı. bugün yok. o gün hakan saha içi ''baba'' idi.cevat güler saha kenarında ''baba''. bugün ne saha içi ne saha dışı bir ''büyük'' yok. lider yok.

galatasaray bugün lider sıkıntısı yaşıyor teknik taktikten ayrı olarak.

Anoz dedi ki...

hepiniz ne komik duruma düstünüz, birisi gelsin öbürüne bakalim. yenilgiden sonra "önümüze bakcaz" futbolcuya kiziyorsunuz, kendiniz rijkaard gönderiliyor hemen yeni adamlara bakiyorsunuz. Kim var harcamadigimiz? Kim kaldi? kime tecavüz etmedik? ah yok ultras movement degilmi bu blogun ismi? Taraftarin tecavüze ugradigini bilmiyorsunuz daha? kimden? Hayir efendim rijkaardan degil, GS yönetimden ve futbolucusundan! birisi gitsin öbürü gelsin, vizyon nerde kaldi? hani biz profesyoneldik yahu? Ah hatta 1 ay önce adnan polat nolursa olsun rijkaard kaliyor demisti, benmi yanlis duydum? Peki taraftar neden bir anda yönetici gibi düsünür oldu? Taraftar neden GSin arkasinda degil? neden günlük cikarlari düsünür oldu? Cevat Hoca gelsin (o bizi sampiyon yapti nasil olsa 2 sene önce)

yusufgs dedi ki...

Icimden bir ses Rijkaardin ynei Liverpool T.D olacağını soyluyor!!

www.sonvagon.blogspot.com dedi ki...

Rijkaard'ın gitmesini isteseydim yerine gelmesini isteyeceğim tek kişi Cevat hoca olurdu ama Rijkaard'dan önce gitmesi gerekenler var...

Blog Widget by LinkWithin