6 Eylül 2008 Cumartesi

Amatöre Telekom Sürprizi


İstanbulda amatör liglerde maçlar bu hafta sonu başlayacaktı ama internet bağlantısında meydana gelen bir sorun, lisans işlemlerinde aksamalar neden olmuş ve il temsilciliği ligleri bir hafta sonraya aktarmış. Duyuru burada:
2008 - 2009 Futbol Sezonu 1. Haftası 06-07 Eylül 2008 ve 10-11 Eylül 2008 programlanan müsabakalar Türk Telekomdan Kaynaklanan Arıza nedeni ile lisans işlemleri iki gündür yapılamamaktadır. Kulüplerimizin mağdur olmaması nedeni ile liglerimiz 13.14 Eylül 2008 tarihine ötelenmiştir. Bilgilerinize sunulur.
Yemen EKŞİOĞLU
TFF İL TEMSİLCİLİĞİ
Ülkenin can damarı olan İstanbul'da nasıl bir arızadır ki 2 gün boyunca giderilememiş. Yemen Ekşioğlu bütün özverisiyle amatörler için çalışmakta ama bu arızanın neden bu kadar uzun vakit aldığının hesabını mutlaka birilerinden sormalı. Ayrıca, liglerde plan program yapılırken bazı aksaklıklar hiç mi düşünülmedi, merak konusu. İlk hafta maçlarına oldukça iştahlı hazırlanan genç topçuların, ki kendileriyle sohbet etme imkanım oldu gözlerindeki pırıltı anlatılmazdı, bu ertelemeyi öğrendikleri andaki hayal kırıklıklarını ise varın siz düşünün... Bu da amatörfutbol bloguna konuyla ilgili yapılan yorumlardan bir tanesi:

hr sene aynı muhabettt..bı kere zamanında baslamyıo..ne guzl hazırlanmıstık ..bekle 1 hafta daha sımdı :(

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Her sene erteleniyor ya.Bu sefer ertelenmez diyorduk,herhangi bir haber çıkmamıştı ama gene ertelendi.Karda kışta top oynatacaklar illa adama.

Blog Widget by LinkWithin