17 Eylül 2008 Çarşamba

Dikkat! Star TV!


Forumları gezerken bu gece oynanacak olan Port0-Fenerbahçe maçının şifreli olacağı haberiyle karşılaşıp, STAR TV'nin web sitesine ulaştım ve şöyle bir uyarıyla karşılaştım, buraya da alıntı yapıp bilmeyenleri uyaralım:
Şampiyonlar Ligi maçları, Star TV’de karasal vericilerden ve kablolu yayından şifreye ihtiyaç olmadan sorunsuz izlenebilecektir.


Ancak, Avrupa Birliğinin telif haklarına ilişkin uyum yasaları ve bölgesel yayıncılığa ilişkin kısıtlamalarından dolayı Şampiyonlar Ligi Maçlarının yayın hakları, yayınların Türksat’ın iz düşümünde bulunan tüm ülkeleri değil sadece Türkiye’yi kapsayacak şekilde yapılmasını zorunlu kılmaktadır.


Star TV, yayın hakkına sahip olduğu Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında, “Bölgesel sınırlama” adı verilen bu sınırlamayı saygı ile karşılamış, bu nedenle söz konusu karşılaşmaları BISS sistemiyle şifreleyerek yayınlamaya karar vermiştir.


Bu şifre, sadece D Smart dışındaki uydu yayınları için geçerli olmaktadır.

Kısaca, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası sırasında atv ile Kanal 1'in yaptığı şifreleme olayını gerçekleştirecekmiş Star TV. Bölgesel sınırlama filan dediklerine bakmayın, çeşitli forumlarda belirtildiği üzere D-Smart satmak temel amaç, endüstriyel futbol almış başını gidiyor, işin özü... Forumlarda ve uydu kanallarında çeşitli şifreler veriliyor ama Star TVnin şifrelerinin sabit olmayacağı ve sürekli değişeceği yönünde söylemler var. Siz siz olun, "bir milyoncuya" gidip dandik bir televizyon üstü anten alın işi sağlama bağlamak için, illaki uydudan takip edeceğim diyorsanız Google'a "porto+fenerbahçe+star+tv+şifre" yazarsanız çıkacak bir çok web sitesinden değişik şifrelere ulaşmanız mümkün...

2 yorum:

Blogspor dedi ki...

Allah sizi ne yapmasın...Alın biryerlerinize monte edin o yayınlayacağınız maçı.Ayıp cidden ayıp.Futbolu seven ülkede futbol yayınlamamak acizliktir,küçüklüktür,paragözlülüktür,hainliktir.Daha söyleyecek lafım yok!

Semt Aşığı dedi ki...

ya Aydın Doğanı savunacak en son kişiyim ama .D-smart satmak için şifre koydular demek biraz yanlı bi yorum olmuş.Sonuç olarak digiturk de de stara şifre gelmiyor.Şampiyonlar ligi seyretmek için ayda 9,90 na digiturk de alına bilir.

Blog Widget by LinkWithin