26 Eylül 2008 Cuma

Bir Pankart ve...


Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe tribünleri uzun bir zamandır birbirlerine zıt ve başkan Yıldırım, özellikle Genç Fenerbahçeliler ve lideri Sefa'ya karşı oldukça sert laflar etmekten de geri kalmıyor. Durum bu haldeyken, Sivas'ta bir grup GFBli taraftar iki dakikada sprey boyalarla bir pankart hazırlayıp, takım otobusunun önünde açarlar. İşte ne olduysa bu anda, bütün taraftar grupları ardı ardına bildiri yayınlama yarışına girerler, Kill For You der ki:
Özellikle bu sezon başlaması itibarı ile yönetimimizin Gfb`ye ve tribünlere karşı başlattığı uygulamalara tepki göstermiş , hatadan dönmenin Fenerbahçe menfaatleri için çok önemli olduğunu, arada yaşanılan kavganın gerçek sebebinin açıklanmasını istemiş ve haksız uygulamalar karşısında tarafımızı belirtmiştik.

KFY olarak bizler, aynı duruş çerçevesinde dün Sivas`ta tanık olduğumuz ve kabul edilmesinin izahı olmayan pankarta karşı da şiddetle tepkimizi gösteriyoruz. Bu pankartı açanların ne GFB ne Fenerbahçe tribünlerine hizmetleri olmadığı gibi tribün için mücadele veren bütün tribün gruplarını da ne kadar zor duruma düşürdüklerini anlamalarını bekliyoruz. Aynı zamanda bu pankartın GFB`nin kendi kararı olmadığına ve içlerinden birilerinin açmasına karşı tepkisiz kalmayacağını ve dışlayacağına da inanmak istiyoruz.
Her ne olursa olsun, zaman zaman farklı yaklaşımlarımız olsa bile Fenerbahçe Kulübü Başkanı bizim başkanımızdır. Hazırlanan bu yakışıksız pankartı şiddetle protesto ediyoruz
Grup CK ise
Başkan Aziz Yıldırım`ın tribün politikalarını tasvip etmediğimizi her fırsatta dillendiriyoruz. Erezyona uğratılan ve sorunlarla boğuşan tribünleri ara ara çeşitli şekillerle savunuyoruz. Ancak Sivas`ta açılan pankarttaki üslubu kesinlikle tasvip etmiyoruz!...

Herhangi bir konuda eleştiri olabilir .Herhangi bir yanlışa tepki koyulabilir ama bunun şekli şemali bu değildir. Bırakın Fenerbahçe Kulüp başkanlık makamına yapılan ayıbı, bir insanın kusuruyla alay eden yakışıksız pankartı hazırlayıp açanları şaşkınlık içerisinde izliyoruz. Haklıyken haksız pozisyona düşmeye neden olan bu tür alaycı görüntülerin, savunulan düşüncelerden tamamen alakasız olduğunu üzülerek görüyoruz.

Sivas`ta bir ayıp işlenmiştir. Bu ayıbın bedeli de sorumlularına ödetilmelidir. Doğru bunu gerektirir, sorumluluk bunu gerektirir. Aksi durumda savunulan tüm düşünceler, bu yakışıksız görüntünün gölgesinde eriyip gidecektir. Sorumsuz kişilerin açtığı bu pankartın, art niyetli güruhlarca istenilen kılıfa sokulmasının önüne geçilemeyecektir. Amiyane tabirle Sivas `ta açılan anlamsız pankartla bir çuval incir çöpe gönderilecektir, belki de gönderilmiştir.


Tabii, Genç Fenerbahçeliler grubu da resmi siteden bir açıklama yayınlayarak bu pankartı hazırlayan ile resmi sitede yayınlayan üyelerini ihraç ettiklerini belirtirler...

Kısaca hazırlanan bir pankart, telaşa düşen tribün grupları ve arka planda sinsice gülümseyen bir başkan...

1 yorum:

Semt Aşığı dedi ki...

çok güzel tepki koymuşlar bence.Gfb nin tek zaafı vardır oda Fenerbahçedir.Aziz Yıldırım on zaafın üstüne gidince bişey yok,peltekliğiyle dalga geçilince çıngar kopacak yok ya.

Gruplar utanmasa onu açanlar Gs'lidir diyecek.

Blog Widget by LinkWithin