25 Eylül 2008 Perşembe

Emrah Bedir



Anamurspor'dan yetişip, Adanademirspor'a transfer olan Emrah Bedir, mavi-lacivertli kulüpte iki yıl boyunca başarılı maçlar oynadıktan sonra, şehrin diğer yakasındaki turuncu beyazlı Adanaspor'a transfer olur. Bu transferi içlerine sindiremeyen Demirsporlu bir grup taraftar Emrah'ın arabasını sokakta durdurup yanında iki takım arkadası olmasına rağmen hem arabayı haşat ediyorlar hem de genç topçuyu "sopalıyorlar"... Adana'da futbol sevgisi bu kadar yoğun, bir alttaki yazıda sözlerine yer verdiğim Emre bu haberden sonra yatıp kalkıp dua ediyordur bu diyarlarda top oynamadığına...

9 yorum:

Blogspor dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Blogspor dedi ki...

Demirspor'un tribünleri iyidir ama dışarıda adaletsizlerdir...

Adsız dedi ki...

yapılmaması gereken bı hareket yapmıslar bırkac kendını bılmez ben sahsen bu olayı kınıyorum bır demırsporlu olarak sonucta emrah bır profosyonel futbolcu kım parayı verırse orda oynar. geçmiş olsun...

selaminko dedi ki...

demirsporlular hazmedemediler heralde. bir de son diyarbakırspor macında diyarbakır tribunlerinde simsekler grubundan elemanlar vardı. cocuga kufrettiler. o da gol attıktan sonra o tribunleri isaret etti sonra sevindi. onunla alakalı bir durumda olabilir.Emre'ye gelince cenesini bence kapalı tutsun

Adsız dedi ki...

abi adanaliyim dogma buyume demirsporluyum ama o simsekler grubundan nefret ederim. demirsporun basarili olmasinin onundeki tek engel simsekler grubudur. lokalleri vardir mucahitler caddesinde anca kumar oynatip esrar cekerler maclara sirf adam bicaklamaya giderler gidip madodan harac alirlar vermezse dukkanini camlarini taslarlar.

demirsporumuzu kalitesiz gosteren sehrin 2. sinif hatta 3. sinif takimi halina dusuren o grup bir an once kaldirilmalidir, feshedilmelidir.

Adsız dedi ki...

sopalamayıp da besleseler miydi?

Adsız dedi ki...

@İsimsiz

Boş boş konuşma cahil herif

Baris dedi ki...

Yukarıda yorum yazanlar..
Emrah Bedir neden tv karşısına geçip bakın beni ne hale getirdiler demedi. Klüp neden resmi siteden açıklama gereği duydu.
Bu adam 17:00 de idmana gidiyor. 18:00 de dayak yediğini iddaa ediyor.
Bu çelişki değilmidir.
Bir de Şimşekler Grubunu karalamaya çalışanlar var.
Bu klübü bu hale düşüren Grup değil Aytaç Durak'tır. Aytaç ve köpekleri ne zamn kulüpten elini çekerse kulüp o zmn rahata kavuşacaktır. Aynı Galatasaray'da Öshan'ın gidip Polat'ın gelmesinden sonra alınan dünya yıldızları gibi..

Baris dedi ki...

ha birde unutmadan.
Bu adam transfer olduktan neden 3 ay sonra saldırıya uğruyor. ? Taraftar o zmn işini halledemez miydi. ? Neden her şey yolunda giderkn böyle bir şey yapma gereği duydular. ? ve bir de neden sadece Emrah'ın ağzından ?
Bu soruları bana hatırlatan Onur abime saygılar..

Rahat bırakın bir şu takımı.
Bırakın da ülkeyi sallayacak bir takım yükselsin Süper Lig'e..
Kupadaki başarının tesadüf olmadığını göstersin.. Ayak oyunlarına alet etmeyin..

Blog Widget by LinkWithin