14 Eylül 2008 Pazar

Liverpool:2-1:Manchester United






Bi' daha demiştik bir kaç yazı aşağıda maçtan önce, "bu sevinci bi' daha yaşayalım" istedik, fotoda yer alan. Ferguson'un sonu yaklaşıyor gibi artık, bırakıp gitmenin zamanı geliyor. Ronaldosuz kazanamıyorlar, ondan yaz boyunca "satmam da satmam" diye bas bas bağırdı. Benitez ise artık sadece Şampiyonlar ligi için değil, bir de şu Premier Ligi nasıl kazanırımın planlarını yapsın, yapmalı da, tabii şu Amerikalı sahipler yine bir "kıllık" çıkartmazsa... Dün herşey hoş güzeldi ama bizim memlekette futbol yayınları "paranın en büyük kazanç aracı" haline geldiği için izleyemedik evimizden maçı, izleyenler ki evlerine spormax bağlatmış olanlar belki karalarlar bir kaç satır yorum bölümüne, maçın tamamını bir yerden bulup indirene kadara özetlerden ve gazetelerden öğrendiğimizle yetineceğiz şimdilik...

Liverpool: Reina, Arbeloa, Skrtel, Carragher, Aurelio, Benayoun (Gerrard 68), Alonso, Mascherano (Hyypia 87), Riera (Babel 71), Kuyt, Keane.

Yedekler: Cavalieri, Dossena, Torres, Ngog.

Gol: Brown 27' (kk), Babel 77'

Manchester United: Van der Sar, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Rooney, Scholes (Hargreaves 66), Carrick (Giggs 46), Anderson (Nani 78), Tevez, Berbatov.

Yedekler: Kuszczak, Evans, O’Shea, Fletcher.

Kırmızı kart: Vidic (90').

Sarı kart: Tevez, Vidic, Nani.

Gol: Tevez 3'.

3 yorum:

Blogspor dedi ki...

Liverpool United'ı sildi süpürdü...

prometheus dedi ki...

spormax'i izlemek kolay değil o kadar, ayda yaklaşık 80 ytl(cik)

lanet olsun

Blogspor dedi ki...

"prometheus" sen o zaman justin.tv'yi izle.Her ligin maçlarını canlı olarak yayınlıyorlar.İyi seyirler :)

Blog Widget by LinkWithin