5 Eylül 2008 Cuma

Buffon'u Da Alırız



"Abi, bu araplar çok enteresan millet. Sen beş yıldızlı hotele gel, açık menü her türlü yiyecek olsun, ızgaralardan tut ne istersen, adamlar gitsin hotelin odasının içinde ateş yakıp et pişirmeye çalışssın. Her gittikleri yeri darmadağın ediyorlar bunlar" demişti bir arkadaş çok seneler evvel. Şimdi kulaklarını çınlatıyorum o dostumun, İngiltere Premier Ligi ve Avrupa liglerini karıştırmaya başladıklarından sonra. Robinho'ya "bir çuval dolusu" para yatırdıktan sonra, sırada Ronaldo, Torres, Villa ve Fabregas var diyen Al Fahim şimdi de kaleye de Buffon'u alacağız demiş. "Bastırırız 56.5 milyon poundu alırız milli kaleciyi" diyen Araplara, Buffon milli takım kampından "Sadece gülüyorum" diyerek cevap vermiş.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

icine edecekler oraninda gittikleri yeri dagitan bir millet bu ne yaa, robinho'yu kimse sevmez felan ama bence iyi topcudur ama simdi man city de ne alaka yani? anlamadim gitti chelsea varken sirf giciklik olsun diye satmistir zaten real de oraya rakibimiz guclenmesin diye birde 12 milyonluk fark iste aradaki tekliflerde

Adsız dedi ki...

paranin satin alamayacagi seyler de var. Buffon takımı kume dusuruldugunde terketmedi gemisini simdi hic terketmez. serefini paraya satmaz kanımca.

Blog Widget by LinkWithin