30 Mart 2009 Pazartesi

Bu "Şey" Nedir?



İspanya-Türkiye maçı öncesi iki takım ulusal maçlar için seremoniye çıktıklarında ilginç bir detay dikkatimi çekti. İspanyollar yeni kreaksiyonları kısa kollu forma ile mücadeleye çıkmışlardı... Bizimkiler de Arda hariç kısa kollu giymişler, ama Nihat, Emre Aşık ve Semih üçlüsü dışında diğerleri içlerine "fanilamsı" birşey giymişlerdi. Geçen sezon çıkardı galiba adını bilmediğim bu ürünü Nike. İlk başlarda bir kaç futbolcu giyip, gözümüze çarpmazken, milli maçta takımın yarısından fazlasının bu halde olması garip geldi. Hava soğuksa, İspanyollar neden kısa kollu? Onlar bu iklime alışıksa Emre ve Semih nerede top oynuyorlar? İllaki hava soğuksa Arda gibi uzun kollu forma yok mu Nike'ın ürettikleri arasında? Son soru: Bu içine giydikleri "şey"in adı ne?

3 yorum:

Adsız dedi ki...

nike pro olabilir.

http://www.tritastic.com/nike-pro-vent-tight.jpg

nusr@emre dedi ki...

içik

yurdum insanı dedi ki...

"bu şey ne" diye sorarken bence formalar kastedilmeli. pazardan beyaz formaları alıp üzerine bayrak ve numara yapıştırsam aşağı yukarı yakalarım bu dizaynı.

nike kaç yıldır hayatımda gördüğüm en ruhsuz, kişiliksiz formaları yapıyor ve koskoca federasyondan bir kişi "bu şey ne" demiyor!

Blog Widget by LinkWithin