13 Mart 2009 Cuma

Everton'lıymış


"Everton'lu olarak büyüdüm, bütün ailem Everton'ı tutuyordu ve Liverpool nefreti ile büyüdüm ki bü nefret hala bitmedi" demiş Rooney, The Sun'a verdiği demeçte... Bu hafta oynayacakları Liverpool maçını kazanıp, kırmızlıların şampiyonluk şansını sonlandırmak niyetindeki topçuya, ne desek az şimdi ama ne Liverpoollular ne de Everton'lılar seni seviyor be domuzcuk. Hele ben nefret ediyorum...

2 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

hocam sevmeyebilirsin de bu derece nefretin sebebini pek anlamadım. bu adam değil midir ki çıktığı ilk avrupa maçında fenerbahçe'ye 3 tane yaslayan, bizleri sevince boğan.. kişiliğini belki sevmeyebilirsin ama gerek oyandığı futbol olsun gerek formasını giydiği takım için son nefesine kadar mücadelesi olsun, özel bir adamdır aslında.. şu anda yeryüzünde ondan daha değerli bir forvet oyuncusu var mıdır, o da muallak.. sonuçta mesele liverpool'dan nefretiyse şu an bir liverpool efsanesi olan gerrard'ın da küçüklüğünde sıkı bir evertonian olduğunu da unutmamak gerek, e öyle bir halde o da nefret ediyodu muhtemelen kırmızılardan..

neyse saygı duyuyorum yine de nefretine, bazen çok itici görünebiliyor saha içerisinde..

Adsız dedi ki...

Başka bir futbolcunun ayağına fütursuzca dalması yeter de artar bile bu nefret için. Ayrıca Gerrard'la da kankadır bu, nasıl oluyosa?

Blog Widget by LinkWithin