30 Mart 2009 Pazartesi

Kehanet Mi Komplo Mu?


"Bana 2. yarı başlarken G.Saray ilk 6 maçta kıyılacak dediler. Ben güldüm geçtim. Lincoln'ün ilk 30 dakikada atılacağı söylendi. Ona da güldüm geçtim. Bu senaryolar gerçekleşmesi, hakem raporlarının değiştirilmesi, MHK'ye güvenimizi sarstı."

Adnan Polat
Galatasaray Başkanı

Galatasaray üzerine oyunlar oynandığını belirtirken

7 yorum:

Arkhe dedi ki...

Yalan.

Erdal Güngör dedi ki...

Koskoca Galatasarayın Başkanı kalkıp medya önünde böyle açıklama yapıyorsa doğruluk payı yüksekdir diye düşünüyorum.Yaptığı açıklamanın defalarca üzerine tartışıldığını,ölçülüp,biçilip,süzgeçten geçirildikten sonra sunulduğunu herkes iyi bilmeli,öyle tırışkadan çıkıp açıklama yapmaz Galatasaray Başkanı.!

aksilaz dedi ki...

Bunlar dogru ancak hatayı birazda kendinde aramalı diye düşünüyorum. Hala Bülent Korkmaz takımın başında. Avucunun içinde uefa yı verdi

alanshearer dedi ki...

Bahri Havadır ve bir kaç gazeteci ,Lincoln'ün atıldığı maçtan önce ,Adnan Polat'a Lincoln'ün atılacağının söylendiğini duymuşlar ve bundan yazılı olarak da televizyonda da bahsetmişlerdir.
Ama kimse bunun üstüne gitmedi.
Neden gidilmedi?
Çünkü atılan Alex değildi.

Ne Yalanı?
Galatasaray sesini fazla yükseltmiyor ise yeni yapılan stadın inşaatına TOKİ sekte vurmasın diye sesini çıkartmıyor.

Arkhe dedi ki...

Peki.

aşkın dedi ki...

http://www.showhaber.com/113145/Spor/Lincoln-oyundan-atilabilir-dedi-ama-haberi.html

Arkhe dedi ki...

Linki tıklamayanlar olabilir;

***

"Şike ihbarı veya"

Lincoln’ün, Kayseri maçının 30. dakikasında atılacağının önceden ihbarı konusu dün yeniden açıldı. Adnan Polat bu ihbarın kendilerine geldiğini, ama gülüp geçtiklerini, ancak olayın gerçekleştiğini bir kez daha söyledi. Bunu, Galatasaray Başkanı dillendiriyorsa bir ihbardır. Normal bir ülkede savcılar harekete geçer ve sorarlar: Olay nasıl oldu?
Spor Toto teşkilatı ve İddaa’nın, TFF’nin ve Spor Bakanlığı’nında bu konuyu takip etmesi gerekir. Ancak aradan 1 ay geçmesine rağmen olayın üzerine giden yok. Peki neden?

Dün, kulislerde bu ihbarı yaptığı söylenen eski federasyon yöneticisiyle konuyu konuştum. O aradı. -Evet o benim dedi. Şaşırdım. Anlattı: “Tribünde maçı izlerken Selçuk Dereli’nin sıfır toleransla maç yönettiğini görünce böyle giderse, Baros oyundan atılabilir” dedim, sonra da ekledim: “Ya da Lincoln!”

Lincoln’ün atılması sonrası yanındaki futbol camiasının ünlü ismi hayretle şöyle diyor: “Yahu maçları Rıdvan değil sen yorumla. O golü biliyor, seninki daha zor”. “Devre bitti abimiz kalktı. Herhalde içeride konu geçmiş, önce Yurdeşen Karahasan, sonra Başkan ve Haldun Üstünel de gelip sordular. Onlarla da bu şekilde konuştuk”. “Ancak sonra nasıl olduysa konunun maçtan, ilk düdükten önce konuşulduğu iddia edilmeye başlandı”.

“Ben maçtan önce kırmız kartı nereden bileyim. Selçuk Dereli’nin oğlu bilemez. Lincoln 30 dakika topa değmese Dereli onu nasıl atacak?”

İşte söyledikleri bunlar. Karar yine sizin.

Not: İsmi açıklamamaktan çok rahatsızım, ama ne yazık ki söz verdim. Umarım taraflardan biri açıklar ve konu aydınlanır.

Mehmet Demirkol

Blog Widget by LinkWithin