16 Mart 2008 Pazar

Boğa Torres/Cesur Yürek Ronaldo


"Kırmızı forma giyenler kazanır" diye bir yazı vardı bu hafta gazetelerde, aklıma Liverpool gelmişti nedense kırmızı renk deyince... Yazıdan sonra Liverpool gitti İtalya'da mavileri yendi, geldi İngiltere'de gene mavileri yendi... Bu galibiyetlerde de bir kişi ortaya çıktı Torres... İspanyol boğası lakaplı oyuncu, seriye bağladı, attıkça atıyor gollerini... Everton da Fulham'a kaybedince şampiyonlar ligine katılma mücadelesinde ezeli rakibine 3 puan fark yaptı Benitez'in takımı...

Liverpool: Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Aurelio, Alonso, Mascherano, Kuyt (Benayoun 80), Gerrard (Hyypia 90), Babel (Riise 83), Torres. Subs not used: Itandje, Crouch.

Goals: Mascherano 19, Torres 48.

Reading: Hahnemann, Rosenior, Bikey, Ingimarsson, Shorey, Oster (Kebe 72), Harper, Matejovsky (Cisse 74), Hunt, Doyle, Long (Kitson 63). Subs not used: Federici, Sonko. Booked: Long, Ingimarsson, Matejovsky, Bikey, Cisse.

Goal: Matejovsky 5.



Haftanın bir diğer Kırmızı formalı kazananı da Manchester United oldu... uzun süre golsüz götürdükleri maçta, bitişe 14 dakika kala yine sahneye Ronaldo çıktı ve golünü yazdı... Alex Ferguson ne kadar övse az, bu sezon toplamda 30 gole çıktı Ronaldo, Ferguson ise Premier Ligde 30 gol at maaşa zam yapayım demişti, gaz işe yarıyor gibi... Öte yandan kaleci sorunu yaşarken, uzun zamandır forma yüzü görmemiş olan Foster kaleye geçince başta şüphe ile yaklaşılmıştı kendisine ama maçtan sonra "tamam, İngiltere milli kalesi 1o sene emin ellerde" diye demeçler verilmeye başlandı...

Derby: Carroll, Edworthy (Todd 55), Leacock, Moore, McEveley, Sterjovski (Robert 83), Savage, Jones, Lewis, Miller, Earnshaw (Villa 77). Subs not used: Price, Ghaly. Booked: Moore, Jones, Savage, McEveley.

Man Utd: Foster, O'Shea, Brown, Vidic, Evra, Park (Saha 62), Scholes (Carrick 62), Anderson (Fletcher 74), Giggs, Ronaldo, Rooney. Subs not used: Heaton, Hargreaves. Booked: Carrick.

Goal: Ronaldo 76.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin