12 Eylül 2008 Cuma

Ayıptır


Derda'nın blogunda gördüm ve kendisiyle aynı başlığı atma gereği hissettim :Ayıptır... Galatasaray Store'un satışa çıkarttığı yukardaki ürünün bedeli 114.50 ytl. Biz endüstriyel futbola karşıyız derken, siz ısrarla bizi "mal" yerine koymaya çalışıyorsunuz. Adnan Polat geçenlerde "Fenerium'un bizim Galatasaray Store'dan daha fazla ürün satmasını hazmedemiyorum" diye veryansın etmiş, bir kulüp başkanı olarak haklı elbet ama bu fiyatı nasıl açıklayacak peki? Sadece bu kapşonlu sweat değil pahalı olan, bunun bir de fermuarlısı 119,50 ytl. 50 ytl'lik kravatları, 25 ytl'lik pijamaları hiç saymıyorum zaten. Bir satıcı olarak ilk önce şuna karar ver: Pahalı satıp "elit" bir müşteri grubuna mı hitap edeceğim, yoksa tüm ülkede kalbi sarı-kırımızı için çarpanlara mı ürün satacağım? Bu sorunun cevabı netleşirse, başkan Polat, Galatasaray store'dan daha fazla kar kazandığını görecektir. Unutulmasın ki Galatasaray halkındır...

6 yorum:

Blogspor dedi ki...

Bu kapşonluyu alanı döverler yahu.Cidden ayıp...

MithrandiR dedi ki...

ultrAslan'ın çıkardığı Ninja polardan farkı nedir.. 35 YTL'den satılan o ürünün işin içinde olanlar maliyetini de bilir. Bu yapılan resmen taraftarı keriz yerine koymaktır.

Adsız dedi ki...

issiziktisatci.blogspot.com adresinde avrupadan klüplerin aynı ürünüyle karşılaştırılma yapılmış.

siyahh dedi ki...

forma sponsor markalarının çıkarttığı ürünlerde bu fiyatlar oluyor ama galatasarayım kendi çıkarttığı bi ürüne bu kadar fiyat koyması ilginç satarmı bu ?

alperensaylar dedi ki...

aman feneriumdakiler görmesin
200'e satarlar:)

müşkülpesent dedi ki...

adam feneriumu kıskanıyorum diyor ama demiyor ki kırmızı sırtı olan formaya siyah numara yapıyoruz biz ne mal bir pazarlama aklına sahibiz.
yahu geçen yıl ki uefa maçlarına bak kırmızı zemin üzerine sarı sırt numaraları ne kadar güzel duruyor bu sene formanın sırtı kırmızı numara siyah berbat ötesi bir görüntü zaten gözükmüyor o formayı o numara yüzünden almayanlar da var galatasaray store da sarı sırt numarası yok sen daha gıpta et feneriuma fenerbahçenin sırt numarası beyaz mı siyah mı bi bak istersen adnan polat.

Blog Widget by LinkWithin