14 Eylül 2008 Pazar

Şişmansın ve Öyle Kalacaksın



The Sun gazetesinin En Şişman Topçular anketinde birinciliği kazanan Ronaldo, sakatlığından sonra da medyaya yansıyan fotoğraflarında da iyice "göt göbeğe" karıştığını yansıtmıştı dünyaya. Gittikçe şişmanlayan ve adına bilgisayar oyunları daha çıkartılan Ronaldo, bakmış bu iş böyle olmayacak, idmanlara başlamış ve Brezilya sahillerinde Rocky misali koşup duruomuş.

"Futbol beni bıraksa da ben futbolu bırakmam" düşüncesiyle yeniden yeşil sahalara dönmenin hazırlığındaki Brezilyalı golcüye, bir kötü haber de York Üniversitesi Psikoloji Bölümünden gelmiş. Üniversitedeki hocaların yaptığı ankete göre bilinenin aksine çizgili kıyafet giyen kişiler daha şişman gözüküyormuş. Bugüne kadar yaygın olan şehir efsanesine göre ise dikey çizgili giysiler giyenleri uzun ve ince gösterirken, yatay çizgiler daha şişman gösteriyordu. York Üniversitesinden Peter Thomson'ın anketinden sonra Ronaldo Milan ile sözleşmesini feshedip, acil bir şekilde kendisine Celtic forması giydirecek anlaşmayı imzalamalı.

3 yorum:

Derda KASAL dedi ki...

Peter hoca iyi demişte zaten Ronaldo'nun sözleşmesi Milan ile sona erdi

Adsız dedi ki...

ne topcuydu be realdeki hali bile superdi ama barcada ucmustu ne ronaldinho ne cr7 ne messi kimse 97deki ronaldonun uzerine cikamaz dunyada ronaldinho tek basina kupa aldiramadi ulkesine ama biazim sisko yapti bunu.

Derda KASAL dedi ki...

gerçi şimdi aklıma geldi :
Ronaldo tedavi sürecinde aşırı derecede kortizon kullandı yani mecburdu iyileşebilmesi için buna .
Ronaldo iri yapılı yahut şişman bile olsa aynı o kısa mesafede öldürücü deparlarını atabilecektir
Ronaldo ölmez ulann

Blog Widget by LinkWithin