6 Temmuz 2008 Pazar

Baptista Heyecanı


Bugün iki gazete manşetten vermişler olası Baptista heyecanını... Gerçi daha önce verdikleri haberlere bakılınca üzerinde durmaya dahi değmez diyor insan ama İspanyol gazeteleri de ufaktan ufaktan Baptista ile Galatasaray isimlerini aynı cümlelerde geçirmeye başlamışlar. AS gazetesine göre Roma, Galatasaray ve Villareal, Brezilyalı topçu için Real Madrid'e başvurmuş bulunuyor. Gerçi Ibagaza transferi ile Villareal, Baptista işini askıya almış durumda. Real Madrid ise bu teklifler karşısında ellerini ovuşturuyor, özellikle Roma'ya gitti gözüyle bakılan Baptista için yeni bir teklifin Galatasaray'dan gelmesi, oyuncunun fiyatını da yükseltmiş durumda. 7.5 milyon avroluk bir bonservis bedeli çıkmış ortaya... Galatasaray o kadar parayı verir mi bilmem, sponsor vasıtasıyla verirler ancak ama değer mi, bana göre değmez... Brezilyalı oyuncu da gelmek istemez çünkü daha önceki açıklamaları Roma şehrine taptığı ve orada bulunmak istediği yönünde... Galatasaray'a mı Roma'ya mı gider acaba diye sorarken kendi kendimize, wikipedia çoktan oyuncuyu Fenerbahçe'ye transfer etmiş bile... Hayırlı olsun...

2 yorum:

muhder dedi ki...

daha ilginci olmuştu geçen sezon. adriano adı fazla geçince denyonun biri wikipediaya adriano çemişgezeksporda oynuyor diye yazmıştı. selam olsun ona da eğer bu satırları bi vesile okuyorsa.

ultras/Movement dedi ki...

Marca gazetesi de Adnan Polat'ın real Madrid'li yöeticilerle görüştüğünü yazmış... Buyurun link burada:
http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/es/desarrollo/1142877.html
Görüşme haberi doğru demek ama bakalım transfer gerçekleşecek mi? Yoksa Galatasaray sağ gösterip, Kewell'da olduğu gibi sol mu vuracak?

Blog Widget by LinkWithin