2 Kasım 2008 Pazar

Arabada 5 Evde 15



Bugün Tüyap filan derken bizim Liverpool'un maçını izleme şansım olmadı, eve geldiğimde ntvspor'un alt yazılarından öğrendim skoru:2-1 ve aklıma yukardaki başlık geldi nedense... Sen git Manchester United ve Chelsea'yi yen, sonra da ligin dibindeki Tottenham'a yenil... Aslında öne de geçmişler ama bayrak adam Carragher'ın kendi kalesine attığı gol morallerini bozmuş, son dakikalarda da şans bu sefer rakipten yana olarak Pavlyuchenko'ya gülmüş ve maç 2-1 kaybedilmiş... Chelsea de Anelka'nın hattrick yaptığı maçta Sunderland'ı beşleyince liderlik el değiştirdi... Aslında çok kaybedilen bir şey yok ama eğer Gerrard ve arkadaşları şampiyonluk yaşamayı istiyorlarsa ki istiyorlar, sadece "büyük" maçları değil, "ufak" maçları da kazanmasını bilmeliler... Her maçın 3 puan olduğunu anımsatmaya gerek yok...

Tottenham: Gomes, Corluka, King, Woodgate, Assou-Ekotto (Hutton 46), Bentley, Zokora, Huddlestone, O'Hara (Pavlyuchenko 46), Modric (Lennon 75), Bent.

Yedekler: Cesar, Bale, Gunter, Campbell.

Sarı kart: King.

Gol: Carragher 70 KK, Pavlyuchenko 90.

Liverpool: Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Dossena, Kuyt, Mascherano, Alonso, Riera (Benayoun 78), Gerrard, Keane (Babel 66).

Yedekler: Cavalieri, Hyypia, Aurelio, Leiva Lucas, El Zhar.

Sarı Kart: Gerrard, Carragher.

Gol: Kuyt 3.

Seyirci: 36,183


Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin