1 Kasım 2008 Cumartesi

Nasıl Bir Futbolcu?



Bizim eski dost Carew'in UEFA kupasında oynayacakları Ajax maçından önceki gece canı sıkılır ve bir striptiz bara gider. Orada gecenin ilerleyen saatlerine kadar "göz banyosu" yaptıktan sonra kampa döner ve uykuya yatar. Tabii ertesi gün yaptığı ortaya çıkınca Villa menajeri O'Neill kendisine 100 bin pound ceza verir ve maç kadrosundan çıkarır. Norveçli de hafta sonundaki Wigan maçında sahaya çıkar ve golünü çakar. Bu olaydan sonra da kulüp içinde bir tartışma başlar: Futbolcu iyi oynadığı sürece istediğini yapmakta özgür müdür, yoksa askeri bir disiplin içinde mi yaşamalı? Başka bir deyişle, "futbolcu binlerce insana örnek teşkil etmektedir, bundandır ki hareketlerine dikkat etmeli" diyenlerden misiniz, yoksa "sahada oynasın, bana 3 puan getirsin, gerisi beni ilgilendirmez" diyenlerden misiniz?

3 yorum:

selaminko dedi ki...

iş saatleri dışında ne yaptığı işini aksatmadığı ve illegal olmadığı sürece beni ilgilendirmez diyenlerdenim. Düşünsenize işten çıkıyorsunuz aksam bara gidiyorsunuz ertesi gün performansınızda düşme olmadan sonra müdürünüz öğreniyor kızıyor ve maaşınızdan kesiyor. ne hissedersiniz?

İlker Yılmaz dedi ki...

işini layıkıyla yapıyorsa gerisi beni ilgilendirmez.

aşkın dedi ki...

Cruyff maçlardan önce arkadaşlarıyla sigara içip poker oynarmış (düşünün bir gece önce de değil, maçtan önce), sonuç ortada.Hatta medya hocasına iletmiş, hocası da yukarıdaki yorum yapan arkadaşların söylediklerini söylemiş.

Blog Widget by LinkWithin