15 Ağustos 2012 Çarşamba

Nejat Biyedic İsmi Bursa'da Yaşasın


Bursaspor taraftarının başlatmış olduğu "Nejat Biyedic İsmi Bursa'da Yaşasın" kampanyasına duyarsız kalamadık ve ultras/Movement blog olarak desteğimizi verdik. Kulüplere hayatlarını adayan, son nefeslerinde dahi aşık oldukları renkleri söyleyen efsanelere karşı vefa borcumuzu ödemek her taraftarın görevidir diye düşünüyoruz. taraftarların sorumluluğunu yerine getireceğinden şüphem yok, bakalım yöneticiler ve yetkililer üzerlerine düşeni yapacaklar mı?
BURSASPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI'NA
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA
Biz ekte imzası olan Bursasporlular;
Bursaspor'un yıllarca futbolculuğunu ve teknik direktörlüğünü yapmış İmparator Nejat Biyediç'in adının yaşaması için Bursa'da bir caddeye ya da Özlüce Tesisleri'ne verilmesini diliyoruz.
Bursa'nın gözbebeği Bursaspor'a yıllarca ve her şartta gönülden hizmet vermiş, kendini Bursalı saymış, ömrünün son günlerinde bile dilinden Bursaspor'u düşürmemiş Nejat Hocamıza ödememiz gereken bir vefa borcumuz olduğunu düşünüyor ve Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu ve Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe'nin de bu hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz.
Nejat Biyediç ismi Bursa'da yaşasın!
Gerekli işlemlerin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.
Bursasporlular
   

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin