22 Kasım 2014 Cumartesi

Galatasaray:0-3:Trabzonspor


Savaşlardan bitkin ruhun, yaralıysa
Ve artık savaşmanın da bir tadı kalmadıysa
Yaranı fark eden çok, çaresi olan yoksa
Ve bugün yine mutlu eden hiç bi`şey olmamışsa
Zor geliyor katlanması..
Ah böyle akşamlarda insanın içesi geliyor
Ah başıma ne geldiyse böyle akşamlarda geliyor
Ah böyle akşamlarda kaçıp gidesim geliyor
Ah böyle akşamlarda güneş çok geç doğuyor

Yenilmek, kaybetmek, fark yemek değil de göz göre göre, bilerek bu durumlara düşmek insana koyuyor, kalbimizi acıtıyor, canımızı yakıyor... Sevdiğimizin gözümüzün önünde eriyip gitmesi ve buna müdahale etmesi gerekenlerin kayıtsız kalması can sıkıntısıyla birlikte öfkemizi de arttırıyor. Arka planında neler olduğunu bilmediğimiz, ama ligin devre arasında pürüz çıkarmadan gitsin de para kazanalım diye tahmin ettiğimiz bir şekilde Galatasaray'ın şu anda en yetenekli oyuncusu Wesley Sneijder'i takımdan soğutmak için Galatasaray'a zarar veriliyor, Sneijder yedek bırakılırken, Emre Çolak onun yerine sahada oynuyor. Sebep olarak ise en son maçını pazar günü oynamış Sneijder için "yorgun" lafı ediliyor, "80 maç mı oynayacak, diğerleri de oynasın" deniliyor, "Milli maç arasında İstanbul'da kalan topçular iyi çalıştı" diye akla ziyan bahaneler uyduruluyor. "Kimse bilerek yenilmek istemez, hoca da futbolcu da sahaya kaybetmek için çıkmaz" anlayışıyla tribün hayatı eğitimi almış biri olarak, kendimi bildim bileli ne hocaya ne topçuya küfrettirmezken, Prandelli'nin yaptıkları kendimi, yaptıklarımı, taraftar duruşumu sorgulattırıyor haftalarca... Bunlar yetmezmiş gibi kulüp yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak çıkıp dalga geçer gibi: "1 maç kaybedince hoca mı gönderilir, taraftar bizim arkamızda olsun, biz onların arkasındayız" diyor... Akıl tutulmaları ve bunlara müdahalede bulunamamak daha da yakıyor canımızı, böyle akşamlarda daha da içesim geliyor, bu ortamlardan kaçasım geliyor şarkının dediği gibi... Ama yine aklımıza Alpaslan abinin o sözü geliyor :"Hadi bana küstün, Ahmet'e, Mehmet'e küstün, ulan Galatasaray'a nasıl küseceksin?" Küsemiyoruz da zaten, "yenilsen de bazı bazı taraftarın buna razı"yı söylüyoruz da yine de "Ulan Prandelli, bi' defolup gitsen" diye bitiriyoruz tezahüratı...


Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Mehmet Cem Satman, Ekrem Kan
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Koray Günter, Hakan Balta (Dk. 67 Tarık Çamdal), Yekta Kurtuluş (Dk. 61 Sneijder), Selçuk İnan, Melo, Olcan Adın, Emre Çolak (Dk. 46 Umut Bulut), Burak Yılmaz
Trabzonspor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Papadopoulos, Medjani, Musa Nizam, Salih Dursun (Dk. 46 Fatih Atik), Constant, Mehmet Ekici (Dk. 77 Sefa Yılmaz), Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı, Cardozo (Dk. 87 Yatabare)
Goller: Dk. 58 ve 76 Medjani, Dk. 86 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 17 Musa Nizam, Dk. 22 Salih Dursun, Dk. 34 Mehmet Ekici, Dk. 78 Papadopoulos (Trabzonspor), Dk. 37 Hakan Balta, Dk. 56 Umut Bulut (Galatasaray)



18:00 ultrasMovement Trabzonspor karşındaki ilk onbirimiz şu şekilde: Muslera, Sabri, Chedjou, Koray, Hakan, Selçuk, Melo, Olcan, Emre Çolak, Yekta, Burak Yılmaz
18:08 ultrasMovement Sneijder Trabzonspor maçının ilk onbirinde yok. Bu konudaki yorumlarınızı ana sayfamıza bekliyoruz?
18:30 ultrasMovement Sneijder sorusuna Prandelli'nin cevabı: "80 maç oynayamayacaklar, bir rotasyonda bulundum. Diğer futbolcularımıza da şans vermemiz gerekiyordu."
18:58 ultrasMovement ultrasMovement'in takipçi sayısı şu an itibarı ile tam olarak 149.000... Bir sonraki maça kadar 150 olur muyuz? Liderliğimizi devam ettirmek için haydi davet edelim Galatasaraylıları Line'a...
19:00 ultrasMovement Takımlar sahaya çıktı, İstiklal Marşımız coşkulu bir şekilde okundu ve maçın başlamasına son bir kaç dakika... Haydi Galatasaray, bayram et bu geceyi bize...
19:03 ultrasMovement Karşılaşma futbolcularımızın vuruşuyla başladı... Hakem İlker Coşkun oldukça heyecanlı gözküyor. Umarım can yakıcı hatalar yapmaz. Başarılar Galatasaray.
19:08 ultrasMovement Dakika 3> Ani gelişen atağımızda Olcan ceza sahasına girer girmez sert vurdu, top son anda Trabzon defansına çarparak kornere gitti.
19:15 ultrasMovement Dakika 11> Ceza sahasının 10 metre dışında kazanılan serbest atışı Burak kullandı ve top kalenin üzerinden auta gitti.
19:19 ultrasMovement Dakika 14> Melo şık çalımlarla ceza sahasına girdi, pasını boş pozisyonda bekleyen Hakan'a verdi ama Hakan çok kötü vurdu.
19:19 ultrasMovement Dakika 15> Hakan Balta kaptığı topla ceza sahasındaki Olcan'ı gördü, Olcan kolay olanı başaramadı ve takımını golden etti.
19:22 ultrasMovement Dakika 17> Burak'ı düşüren Musa Nizam sarı kart gördü.
19:22 ultrasMovement Dakika 18> Selçuk İnan'ın kullandığı serbest vuruş az farkla auta gitti. Eski günlerine yakın bir serbest vuruş kullandı Selçuk...
19:24 ultrasMovement Dakika 19> Özer'in altı pas üzerine yaptığı ortayı boş pozisyondaki Yusuf değerlendiremedi. Maçın en etkili pozisyonuydu şimdiye kadar.
19:25 ultrasMovement Dakika 22> Emre Çolak'a sert müdahalede bulunan Salih Dursun sarı kart gördü.
19:29 ultrasMovement Dakika 23> Bosingwa'nın taç çizgisi boyunca sürüklediği atakta Cardozo'ya verdiği topta, Trabzonlu golcünün gelişine vuruşunu Muslera zorlukla çeldi.
19:36 ultrasMovement Dakika 33> Mehmet Ekici sarı kart gördü Trabzonspor'da.
19:39 ultrasMovement Dakika 36> Selçuk'un kaptırdığı topta rakibin hızlı atağını kesen Hakan Balta sarı kart gördü.
19:44 ultrasMovement Dakika 40> Bosingwa'nın pasıyla ceza sahasına giren Özer'in şutu direkten döndü. Futbolun tanrıları bu pozisyonda Muslera'nın yanındaydı....
19:50 ultrasMovement Karşılaşmada ilk devre sona erdi: Galatasaray:0-0: Trabzonspor
20:07 ultrasMovement İki yarı başlarken Trabzon'da Salih Dursun'un yerine Fatih oyunda. Takımımızda ise Emre çıkıyor Umut onun yerine mücadele edecek. İkinci devre başladı...
20:13 ultrasMovement Dakika 52> Selçuk-Burak ve tekrar Selçuk paslaşmasında son olarak topla buluşan Olcan'ın vuruşu az farkla auta gitti.
20:15 ultrasMovement Dakika 55> Umut sarı kart gördü.
20:18 ultrasMovement Dakika 57> Trabzonspor'un gelişen atağında Medjani kafayla takımını 1-0 öne geçiriyor.
20:21 ultrasMovement Dakika 60> Yekta çıkıyor Sneijder oyunda... Haydi Sneijder değiştir şu maçı...
20:26 ultrasMovement Dakika 65> Hakan Balta çıkıyor Tarık oyunda.
20:36 ultrasMovement Dakika 75> Trabzonspor'un kullandığı korner atışında topu önünde bulan Medjani takımını 2-0 öne geçirdi.
20:39 ultrasMovement Dakika 79> Trabzon'da Avraam sarı kart gördü.
20:40 ultrasMovement Dakika 80> Sneijder'in serbest atışında kaleci Fatih başarılıydı...
20:47 ultrasMovement Dakika 85> Trabzon'da Yusuf aldığı topla üç oyuncumuzu geçti ve takımını 3-0 öne geçirdi.
20:48 ultrasMovement Dakika 86> Trabzon'da Cardozo çıkıyor Yatabare oyunda.
20:54 ultrasMovement Karşılaşma sona erdi: Galatasaray:0-3:Trabzonspor

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin