27 Ocak 2015 Salı

Galatasaray:0-2:Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor

Üçer beşer atarak başlanan Türkiye Kupası macerasında hiç de beklenmeyen bir mağlubiyet aldı Galatasaray  kendi evinde Diyarbakır takımı karşısında. Puan olarak çok can acıtıcı bir kayıp olmasa da, Hamza Hamzaoğlu'nun Arsenal'den sonra Galatasaray başında bu seviyede bir takım karşısında ikinci mağlubiyeti alması moralleri bozarken, sarı-kırmızılı topçuların daha tatil havasından çıkmaması dikkatlerden kaçmadı. Özellikle kaleci Sinan'ın forma şansı bulduğu Türkiye Kupası maçlarında yediği "komik" goller, Standart Liege formasıyla attığı kafa golünün sermayesini yemesi manasında "acaba çok abartılan bir kaleci mi?" sorusunu sordurmaya başladı bile... Sadece Sinan değil, Olcan'ın da bir türlü beklenilen performansı gösterememesi, onun da "balon" olduğu konusundaki söylemleri doğrular nitelikte. Hamza hoca, elindeki tüm topçulara gerçekten değer verip, onları kazanmak için elinden geleni yapmakta lakin bazı futbolcular "değer kıymet" bilmemekte... Umarım bu mağlubiyet, yeni senenin ilk tokadı olur, nazar boncuğu niyeti topçuların kulağına küpe olur da ileriki maçlarda "maç seçerek" puan kaybı yaşanmaz...
Selçuk'un kornerden gelen topa yaptığı kafa vuruşu sonrası Diyarbakırlı topçunun kale çizgisi içinde (gol) topu elle çıkarması (penaltı) görmeyen hakem triosunu ise hiç konuşmaya gerek yok... Komedi...


Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Volkan Bayarslan, Gökmen Olgaç, Erkan Akbulut
Galatasaray: Sinan Bolat, Sabri Sarıoğlu, Melo, Hakan Balta, Telles, Olcan Adın, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş (Dk. 46 Emre Çolak), Bruma, Sneijder (Dk. 73 Emre Can Coşkun), Pandev (Dk. 46 Umut Bulut)
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Serkan İpek, Abdullah Çetin, Kamil İçer, Samet Yeniceli, Ercan Çapar, Sadat Şahin (Dk. 63 Caner Erdoğan), Emre Hasan Balcı, Ercüment Balıkçı, Yusuf Yağmur, Mansur Çalar (Dk. 78 Önder Karaboğa), Ertan Koç (Dk. 46 Mehmet Uğur Tülümen)
Goller: Dk. 3 Ercan Çapar, Dk. 90+2 Yusuf Yağmur (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 31 Pandev, Dk. 85 Olcan Adın (Galatasaray), Dk. 48 Abdullah Çetin, Dk. 83 Serkan İpek (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin