13 Kasım 2010 Cumartesi

Kadınlarda Derbi Heyecanı


Kadın basketbol takımımız Ligin 4. Hafta mücadelesinde yarın(14 kasım Pazar) ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaşacak. Sezon öncesi yaptığımız 2 hazırlık karşılaşmasından birinde yenilmiş, diğerini kazanmıştık. Ancak tabi ki bu hazırlık maçı değil ve derbi maçı. O yüzden yarın salonda ciddi seviyede bir taraftar desteği olacaktır Beşiktaş takımı adına. Hazır Iverson da gelmişken onun gazıyla Kadın takımlarını da izlerler mi? Düşünüyorum da gece gece değişik ve bir o kadar saçma bir yaklaşım oldu. Beşiktaş Cola Turka'da eski oyuncularımız Esra, Nilay ve Yasemin var. Esra'nın gönderilmesine üzülmüştüm.Yasemin hakkında kalsa da gitse de sorun yok diye düşünmüş, Nilay için ise gittiği için kurban kesecek seviyeye gelmiştik. Neyse sonuçta derbi heyecanı ve biz de günden güne iyiye gidiyoruz. Maç saat 15:30'da başlayacak ve GSTV'den canlı yayın var. Basketbolda ard arda 2 Galatasaray maçı var. Hem Sultanlara hem de Potanın Aslanlarına can-ı gönülden başarılar.2'de 2 yapmak dileğiyle...
(Yasemin Horasan Cezalı olduğu için oynamayacakmış. Ben yazılılar, 10 kasım çalışmaları, tiyatro çalışmaları ve misafir derken kaçırmışım gündemi. Bu değerli bilgi için @"simasjasaitis"e teşekkürler...)

1 yorum:

SimasJasaitis dedi ki...

Abi Yasemin Horasan, Ceyhanlı Julie Ann McBride ile yaşadığı tartışmadan dolayı 1 maç ceza aldı.Julie Ann McBride Yasemin'e vurduğu için 3 maç ceza aldı.Yani yasemin bizim maçta oynayamayacak.

http://simasjasaitis.blogspot.com/2010/11/maca-dogru-besiktas-cola-turka.html

Bu da benim konu hakkında yazım fikrini almak isterim...

Blog Widget by LinkWithin