3 Aralık 2010 Cuma

BBL'de 8. Hafta: Galatasaray - Banvitspor


ligde 2. ayı da geride bırakmak üzereyken tam formda olduğumuz bir zamanda Banvit'le oynuyoruz. Banvit ligimizin şampiyonluk yolunda iddiası olan ekiplerinden biri. Saygı duyulası bir organizasyonları ve antrenörleri ile ile kaliteli oyunculara sahipler. Yükselişte olduğumuz bir dönemde geldiğimiz noktayı görmek(tabi galibiyetle birlikte) iyi olacak. Maç yarın saat 15:00'da başlayacak ve evimiz Abdi İpekçi'de oynanacak. Canlı yayın spormax... Son yıllarda Bandırma ekibinin bize pek şansı tutmuyor. Taraftara resmi sitede çağrı da yapıldı. Ciddi taraftar desteğine ihtiyacı oalcak takımımızın. Şu son günlerini yaşadağımız sonbahar havalarının tadını Basketbol'la çıkarmanızı dileriz. Maçla ilgili oyuncu,menajer ve antrenör görüşlerini de yayınlamış resmi site. Buyrun:

Antrenör Oktay Mahmuti: Banvit oldukça kaliteli, oturmuş ve düzgün basketbol oynayan bir kadroya sahip. Bunu herkes biliyor. Zor bir karşılaşma olacak. İyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak bir galibiyet daha almak istiyoruz. Burada oluşan güzel atmosferle seyircimizin bizimle olmasını istiyoruz.

Genel Menajer Ali Türsan: Çekişmeli bir karşılaşma olmasını bekliyorum. Burada takımın gücünden başka bir güç daha var bu da seyircinin gücü. Seyircinin burada kalabalık bir şekilde bulunması bizim için çok önemli. Umarım bu çağrımıza cevap verirler. Ben zevkli bir karşılaşma izleyeceğimizi umut ediyorum.

Haluk Yıldırım: Banvit iyi bir takım. Geçen yıldan bu yana gösterdikleri performans ile bunu gösterdiler. Biz de iyi durumdayız ve kendimize güveniyoruz. Sakat oyuncumuz yok. Umarım seyircimizin desteğiyle de önemli bir galibiyet alırız.

Ermal Kurtoğlu: Bizi zor bir karşılaşma bekliyor. Banvit ligin güçlü ekiplerinden biri. Elbette ki form grafiğimiz her geçen gün artıyor ama bu maçı oynamadan kazanacağımız anlamına gelmiyor. Taraftarımızın da vereceği destek ve bizim sahada vereceğimiz mücadele ile kazanmak istiyoruz.

Tutku Açık: Hem kadro olarak hem oynadıkları basket açısından ben Banvit takımını iyi buluyorum. Bizim için zor bir maç olacak ama bizde evimizde seyircimizin de desteğiyle iyi bir atmosfer yakaladık ve bu atmosferi devam ettirmek istiyoruz.

Haftanın Programı:
3 Aralık 2010 Cuma
19.00 Olin Edirne - Beşiktaş Cola Turka (Edirne Mimar Sinan Spor Salonu)

4 Aralık 2010 Cumartesi
13.00 Antalya BŞB - Fenerbahçe Ülker (Antalya Atatürk Spor Salonu)
15.00 Galatasaray Cafe Crown - Banvit (Abdi İpekçi Spor Salonu)
16.00 Medical Park Trabzonspor - Mersin BŞB (Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu)
17.00 Erdemir - Oyak Renault (Erdemir Spor Salonu)
17.30 Tofaş - Aliağa Petkim (Bursa Atatürk Spor Salonu)
18.00 Pınar Karşıyaka - Bornova (Karşıyaka Spor Salonu)

5 Aralık 2010 Pazar
17.00 Efes Pilsen - Türk Telekom (Sinan Erdem Spor Salonu)

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin