9 Aralık 2010 Perşembe

Galatasaray Twitter


Takımınızın haberlerini nereden takip ediyorsunuz? Televizyonda, gazeteden, radyodan, spor sitelerinden mi? Bir çoğumuz için de bloglar artık vazgeçilmezdir, gazete ve televizyondan önce bloglara bakarız gündemi talip etmek adına. Üç beş ay önceye kadar benim de alışkanlığım bu yöndeyken, twitter ile tanışmam sonrası alışkanlıklarım da değişti ve Galatasaray SK resmi hesabının takipçileri arasına girerek, kulüple ilgili gelişmeleri tek kaynaktan takip etme şansına kavuştum.
54.434 takipçisi ile spor kulüpleri arasında memlekette en fazla takipçisi olan Galatasaray SK twitter hesabından sadece sarı-kırmızılı sporcuların futbol, basketbol, voleybol, kürek gibi dallarda yapacakları ve yaptıkları mücadeleler ile alakalı haberler takip etmezken, aynı zamanda düzenlenen yarışmalarla futbol ve basketbol takımlarının iç sahada yapacakları karşılaşmalara biletler de kazanmak mümkün. Bu kadar mı? GSStore'un indirimleri ve kampanyaları da dakika dakikasına Galatasaray SK Twitterda yer alırken, beğendiğiniz bir ürün indirime girdiğinde herkesten evvel öğrenme ve satın alma şansı elde etmiş oluyorsunuz...
Twitterın, bir çok cep telefonu ile de uyumlu olduğunu düşünürsek, yolda, otobüste, derste, sinemada Galatasaray'ı takip etmek adına, Galatasaray SK twitterdan daha kolayı var mı?

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin