19 Aralık 2010 Pazar

Takımı Ligten Çekerim#2

Levski Sofya başkanı Batkov ""Bu hakemlerle bu lig yürümez. Gol olmayan pozisyonlara gol verildiğini çok gördüm ama açık bir golün de verilmediğini ilk kez görüyorum. Bundan sonra yapılacak tek şey Levski'yi Bulgaristan liginden çekip, Sri Lanka ya da Kosova liginde oynatmak, oralarda bile daha adil yönetilir maçlar."" diye bas bas bağırıyordu.

Tarih 19 aralık 2009 idi ve şimdi de bir sene sonra Batkov tekrarlamış kendini: "Bu ülkede fair play yok. Hakemler ve futbol federasyonu Lovech takımını desteklerken, diğerlerini ise eziyorlar. Litex ile oynayacağımız hem kupa maçına hem de lig maçına yabancı hakem gelmezse, o müsabakalara takımı çıkarmayacağım"

Geçen yıl gürleyip, yağmamıştı Todor Batkov, bakalım bu sene ne olacak? Aslında Bulgar Futbol Federasyonun kritik maçlara yabancı hakem görevlendirme projesi vardı lakin o da arada kaynadı gitti. Batkov'un bu çıkışlarına diğer kulüplerden de destek gelirse, federasyon yabancı hakemleri tekrar gündeme alabilir, ve bu konuda Levski'ye en büyük destek ezeli rakibinden gelmesi gerekir ama CSKA'nın ise hakemle uğraşacak mecali yok, onlar borçlardan kurtulma derdinde şu an...

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin