1 Aralık 2010 Çarşamba

CSKA-Beşiktaş Maçına Doğru#4

  • CSKA Sofya'nın yarınki maçtan evvel Vasil Levski Ulusal Stadında bu gece yaptığı son idmana daha önce görülmemiş bir şekilde taraftarlar da akın etti ve takımlarını tezahüratlar ve sloganlarla destekledi. Yüze yakın taraftar öncelikle Sektor A da toplanırken, daha sonra kendi tribünü olan Sektor G'ye geçti ve tezahüratlarını orada sürdürdü...
  • Yarın Vasil Levski stadında oynanacak olan karşılaşmaya İtalya, İsrail, İngiltere, Yunanistan ve Kıbrıs'tan menajerlerin gelmesi bekleniyor. İtalyanların Spas Delev'i takip etmek adına Sofya'ya gelmesi beklenirken, İngilizlerin ise Sheridan'ı izlemek üzere staddaki yerlerini alacakları belirtiliyor. İsrail'in Hapoel Tel Aviv takımı yöneticilerinin ise Akademic maçında izledikleri Minev'i bir de Beşiktaş maçında görmek adına yarın için yerlerini çoktan ayırtmışlar.
  • Schuster'in pasaportunu unutması sebebiyle Bulgaristan'a gecikmeli gelen ve Bulgar yetkililerin planlarını alt üst eden Beşiktaş takımı yerel medyanın tepkisini çekerken, Beşiktaş'ın hocası maç öncesi yaptığı basın toplantısında Porto'ya güvenmek istemediklerini ve 1 puan için değil galibiyet için Sofya'ya geldiklerini belirtirken, sarı kart sınırındaki topçularıyla ilgili soruya, Real Madrid gibi cezalandırılmak istemiyoruz şeklinde kısa bir cevap verdi. Alman hoca, CSKA'nın kendileriyle oynadığı ilk maçtan bugüne herhangi bir gelişme göstermediğini söyleyerek de, rakip taraftarların tepkisini çekecek bir tespitle konuşmasını bitirirken, CSKA adına açıklamalarda bulunan Borisov, ilk maçtaki oyunu oynadıkalrı takdirde, maç sonunda gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin