3 Aralık 2010 Cuma

CSKA-Beşiktaş Maçı Sonrası




  • CSKA Sofya-Beşiktaş maçının ardından biri Türk olmak üzere 6 taraftar Bulgar polisi tarafından göz altına alındı. Türk taraftar üzerinde marihuana taşıdığı için tutuklanırken, yaşları 16-33 arasında olan CSKA'lı taraftarlar da sahaya meşale ve ses bombası attıkları sebebiyle hakim karşısına çıkarılacak.
  • Meşaleden söz açılmışken, maçın gözlemcisi Berzi Sandor, atılan meşaleler ve ses bombaları nedeniyle maçı tatil ettireceğini devre arasında Bulgar yetkililere bildirmiş. Bunun üzerine kale arkasına giden ve bu işi sonlandırmalarını isteyen Dimitar Dimitrov'un CSKA'lı taraftarlarca dövülmekten son anda kurtulduğunu daha önce belirtmiştik.
  • Lovech ve Silistreden Sofya'ya gezmek için gelen iki arkadaş otobüs beklerken üzerlerinde CSKA atkısı olan "skinhead"lerin saldırısına uğrayıp, hastanelik edilene kadar dövülmüşler.
  • Maçta ayağındaki topu kaptırarak Beşiktaş'ın ikinci golüne neden olan kaleci M'Bolhi'ye bütün takım sahip çıkarken, takımın sportif direktörü Kostadinov, Porto maçından sonra Cezayirlinin geleceğini masaya yatıracaklarını ve M'Bolhi'yi takımda tutmak adına ellerinden geleni yapacaklarını belirtmiş. Bonservisi Slavia'da olan M'Bolhi sezon ortasına kadar CSKA'ya kiralanmıştı ve Rus takımlarının da yakın takibi altında bu günlerde...
  • Son olarak da yukardaki resimler Ömer arkadaşımız için Beşiktaş tribünü Sofya'da... Burda da video yer almakta...

1 yorum:

theoden dedi ki...

ne kadar guzel takımlarımızın atkılarını yanyana gormek..

Blog Widget by LinkWithin