3 Aralık 2010 Cuma

Ender Galatasaray'a Doğru (mu?)


Uzun süredir bu haberin gerçek olmasını bekliyorum. Efes Pilsen'in dün gece oynadığı Valencia maçı sonrası Ender, kulüpten ayrılmak istediğini, çok sevdiği takımından ayrılmak zorunda kaldığını dile getirmiş Can İşbakan'a. "Sürekli oynayabileceğim bir yere gitmek istiyorum" demiş. Ender gibi bir oyuncunun sahada olduğu her dakikada muazzam işler yapmasına rağmen yedek kalması koç tercihinden başka bir durum değildir. Perasovic'i de anlayamıyorum Wishnievski tercihinden dolayı. Ender de savunmada en azından onun kadar katkı sağlıyor. Hücumu da ondan iyi olduğuna göre... (hatırlayın bizim maçta Ender'in muazzam oyununu) Ben uzutmadan bizi ilgilendiren kısma yöneleyim: Şimdi "o süreklilik" bizden başka yerde sağlanamaz. Ender belki Avrupa'yı düşünmüş olabilir ancak Türkiye tercihi daha ağır basacaktır. Türkiye'de de oyun tarzına en yatkın takım Galatasaray. Ayrıca Ender'in bu seviyeye gelmesinde Oktay Mahmuti'nin önemli payı olduğunu düşünüyorum ki kendisi de her fırsatta dile getiriyor. Euro Cup'da oynuyor olmamız da var. Soyadı da Arslan olunca... Tablo az çok belli aslında ama iş netleşmeden oldu, bitti demenin anlamı yok. Resmi açıklama yapılmadan böyle açıklamalar yapmak doğru olmaz. Ender bize ne getirir, ne sağlar derseniz? Bizi bir kaç seviye daha üste çıkarır. Her maç ciddi katkı, koçun istediği hızlı ve delici oyun, Eksik oyun kurucu pozisyonuna yapılabilecek en iyi takviye, sıkı savunma, özgüven, tecrübe, EuroCup'da şampiyonluk sesleri, BBL finali vs vs... Sabursızlıkla bekliyoruz Arslan olmasını.

6 yorum:

kafsinkaf dedi ki...

Bir önceki başlığa ingilizlerin sahaya dalmalarına yorum yapacaktım ki basketbol başlığı görünce buraya yazmak istedim.Sevgili gürko ve ultras benim blogda Efesliler grubu olarak organize aşamasında olduğumuz protestoyla ilgili birşeyler çiziktirmeye çalıştım oraya yorumlarınızı bekliyorum :) Ayrıca Ender'de gitmesin biz ona mavi formayı çok yakıştırıyoruz

brk dedi ki...

taylor gider yerinede ribaunt çeken uzun bir oyuncu gelir takım tam olur. umarım gerçekleşir transfer

ultras/Movement dedi ki...

Ender gelirse iyi olur. Ama ender fenerbahçeli değil miydi, yoksa ben mi yanlış hatırladım?

Unknown dedi ki...

evet koyu fenerbahçeli bildiğim kadarıyla ama gelirse takım 3 4 basamak yukarı çıkar..

gürkonas dedi ki...

o konu ile ilgii benim bir bilgim yok abi :) bilenler aydınlatsın

Adsız dedi ki...

Ender fenerlidir, hemde kadıköyde fener-galatasaray maçlarında .... tezahüratlara katılıcaya kadar.
Ama bu iş profesyonellik gelmesi takıma katkı sağlar ama şampiyonluk yada final oynamak için daha erken. Planlananlar uygulanırsa 3 sene sonunda şampiyonlk gelir.

Blog Widget by LinkWithin