24 Aralık 2010 Cuma

Evet, Fenerbahçelisin Sen Emre, Kabul!


"Galatasaray'a hizmet etmiş olsam da her zaman içimde bir Fenerbahçelilik vardı. Bu demek değil ki o dönem Galatasaray'a hizmet etmedim, elimden gelen her şeyi yaptım. Ama bir gerçek var, çocukluğunda insanın kurduğu hayal vardır."

''Ama çocukluktan beri Fenerbahçeli olduğum için ilk maça çıkacağım zaman Galatasaray'da üzerime formayı giydiğimde bana şöyle bir değişik gelmişti. Çünkü çocukluktan beri hayalini kurduğum başka bir şey var."

Yukardaki sözler Emre Belezöğlu'nun Fenerbahçe TV'ye verdiği röportajdan. Biz bıktık Emre'nin çocukluğunda Fenerbahçeli olduğunu duymaktan ve okumaktan, o sıkılmadı kendini anlatmaktan. Galatasaray taraftarı seni çoktan sildi, Fenerbahçe ise kabullendi, daha ne istiyorsun ki Emre...




7 yorum:

Metonet dedi ki...

Avrupa'da 2 kupa, havalimanındaki o karşılama, sokaklarda o kadar bayraktan sonra hala feneri tutabilmişse tebrik etmek gerek:)

19 yaşındasın milyonlarca hayranın var ve o yaşa rağmen, toyluğa rağmen galatasaraylı olamamak müthiş başarı.

acaba o gelmeden hemen önceki sene galatasaray bi kupa daha alsaydı ya da mali durum fener'den iyi olsaydı hala fenerli olabilecek miydi?

Sayhan Efe dedi ki...

Kompleksli başkan,kompleksli futbolcular,komleksli taraftarlar.Kısacası kompleksli takım Fenerbahçe.Bunların ne olduğunu R.Carlos ülkesine döndüğünde anlatmamış mıydı?

Adsız dedi ki...

Bu muhabbetler çok komik aslında..Futbolla ilgilenenki ilgilendiğine göre futbolcu olmuş her kişi çoçukken takım tutar..Haliyle 3 belki 4 büyüklerden birini tutar..Sonra şehrindeki yolspor, karayolları bilmem ne, şekerspor gibi takımlarda şanslıysa o şehrin en büyük takımının alt yapısında top oynamaya başlar..Bu saatten sonra ben konyasporun altyapısında antremanlara çıkan bir fanatik beşiktaşlı olarak beni galatasaray alt yapısına çağırsalar gitmeyecekmiyim..Yada ben buyuyup sartlar beni fenerbahceye cevirdiginde yine mi gitmeyeceğim..Bununla ilgili birebir şahit olduğum kişi Hasan Kabzedir.Adam izmirde unıforma gibi besiktas formasıyla gezerdi..O Hasan Besiktasa son dakika golu atıp Galatasarayı sampiyon yaptı..Şimdi Hasan Hangi Takımlı ?? Not : Şimdi Hasan Kabzeyi Bjk transfer etse cocukken de bjklıydım dese ilk ben sahit olarak yazılırım fakat o Gs'ı sampiyon yapan golu Bjk karsı attıgını degıstırmez..Yani sevsekte sevmesekte Endustriyel futbol..Hasanı Gs istemişken ben Bjk lıyım gelemem diyemezdi..Kimse de diyemez..Kendimizi bazen onların yerine koymak gerekir..

kafsinkaf dedi ki...

Hala demekki söyleme gereği duyuyor,sahada yaptığı hayvanlığı kendini tek destekleyen kişi olan salyalılara sığınarak gizlemeye çalışıyor.Sahadaki hayvana dönüşmesini tek göremeyen ve o'nu tek savunan kişi takım tuttuğunu sanan ama başkasına bok atmaktan başka bişey yapmayan taraftar geçinen kesim bu tür açıklamalara bayılıyor,oda sıkılmadan sürekli aynı demeci veriyor.

WarBlood dedi ki...

Bana da Fenerbaçe forması giymen değişik geliyor Emre...

http://lwarblood.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

kendisinin psikolojik sorunları oldugunu dusunuyorum..ciddi şekilde destek almalı. Geldiginden beri sahaiçi ve dışında ki bu agresif halini hiç iyi gormuyorum... Zamanın'da kendisine katil emre diye bagıran taraftar için bugun'ün ruhu olan Emre..Hayat garip ve komik!

blanka dedi ki...

biz ona inandık ben Emre! sen layık olduğun camiadasın!

Blog Widget by LinkWithin