28 Aralık 2010 Salı

ultrAslan'dan Taraftara Çağrı!

ultrAslan yarın oynanacak derbi maçı için, sanırım hafta sonu U 17 maçında yaşanan kötü olayları da düşünerek bir bildiri yayınladı. Yazının fotoğrafını da oradan aldım. Fotoğrafın etkileyiciliği kadar bildirinin de etkileyiciliği yüksek. Biz de ultrAslan gibi "aman" diyelim. Bildirinin noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz:
-------------------------------------------------------------------------------------

Sevgili ultrAslan’lar,

29 Aralık 2010 Çarşamba saat 20.00’da Abdi İpekçi Spor salonunda TBL 12. Hafta Fenerbahçe Ülker ile çok önemli bir maça çıkıyoruz. Lig’de son altı maçını kazanarak puan sıralamasında ikinci basamağa yükselen potanın aslanları, bu maçta galip gelmesi halinde liderliği ele geçirmiş olacak. Bu çok önemli maçta tüm Galatasaraylıları Abdi İpekçiyi tıklım tıklım doldurmaya davet ediyoruz.

Ayrıca; takımımızın herhangi bir konuda ceza almaması ve bu maçın önemini düşünerekten büyük Galatasaray taraftarını da sağduyulu olmaya çağırıyoruz. Herhangi bir tahrike kapılmadan sadece ve sadece takımımızı desteklememiz gerektiğini unutmayalım.

Müsabaka öncesi, sırası ve sonrası da dahil olmak üzere; küfürlü tezahürat yapılmaması, sahaya madde atılmaması, ve her hangi bir taşkınlığa mahal bırakılmaması için hepimize büyük görev düştüğünü lütfen unutmayalım.

Aksi takdirde birkaç kendini bilmezin yaptığı hareketlerden büyük Galatasaray taraftarının töhmet altında kalmasının yanında kulübümüzün ceza alacağını da önemle duyururuz.

Oğuz ALTAY
ultrAslan Genel Koordinatörü

4 yorum:

Adsız dedi ki...

şu resim bile ne kdr küçük zihniyette insanların ultraslanı yönettiğini gösteriyor.takım isimleri yazılırken galatasaraf büyük harfle ve cafe crown kısaltılmış ama fenerbahçe yazılırken fb kısaltılmış ve ülker büyük harfle yazılmış.ayıp.

ezeriko dedi ki...

İlk yorumda da belirtilmiş ama bir daha vurgulamadan geçemedim.

Allah aşkına Galatasaray CC yazarken FB Ülker yazmak nedir? Oldu olacak FB de yazmasalarmış. "Ülker'in birkaç sene önce klübü kapatıp oyuncuları verip sponsor olduğu sarı lacivertli klüp" deselerdi biz anlardık. Biraz uzun ama olsun. FB yazmamış olurlardı, egoları tatmin olmuş olurdu.

Ultraslan'ın ÇAP'ını ve ne kadar küçük hesapların, boş işlerin peşinden koştuğunu görmüş oluyoruz böylece.

A . A dedi ki...

çap'ı bir de şurdan anlarsın ki bu daha büyük bir problem :

"Ayrıca; takımımızın herhangi bir konuda ceza almaması ve bu maçın önemini düşünerekten" sağduyulu olmaya çağırıyoruz. yani kimse canlı yaınlamasa, gözlemci olmasa öldürebiliriz fenerli basketbolcukları. yağmasanız da gürlemenizi beklerdim sizden. kardeşik, spor aşkı, renk sevdası falan geveleseydiniz keşke.

bu yukarıdaki anlayış ve fb'nin küçük ülker'in büyük yazılışı gibi anlayışa sahip adamlar fenerbahçe'de de taraftar gruplarında etkin konumdalar.

ve bu adamların bu etkinlikleri türk sporunda yaşanan çirkin olayların başrollerinden birine tekabül ediyor kanımca.

rakibe saygı, biraz olsun.

Adsız dedi ki...

fenerbahceli arkadaslar heralde hic kendi taraftar forumlarına vs bakmıyorlar rakibe saygı ararken ultraslan resmi sitesine bakıyorlar.konusmalarında haklı olabilirler ama igneyi kendine cuvaldızı baskasına...

Blog Widget by LinkWithin