14 Mayıs 2008 Çarşamba

Çek Cumhuriyeti



Kaleci: Petr Čech (Chelsea FC), Jaromír Blažek (1. FC Nürnberg), Daniel Zítka (RSC Anderlecht).

Defans: Marek Jankulovski (AC Milan), David Rozehnal (S.S. Lazio), Tomáš Ujfaluši (ACF Fiorentina), Zdeněk Pospěch (FC København), Zdeněk Grygera (Juventus), Michal Kadlec (AC Sparta Praha), Tomáš Sivok (AC Sparta Praha), Radoslav Kováč (FC Spartak Moskva).

Ortasaha: Tomáš Galásek (1. FC Nürnberg), David Jarolím (Hamburger SV), Jaroslav Plašil (CA Osasuna), Jan Polák (RSC Anderlecht), Marek Matějovský (Reading FC), Libor Sionko (FC København), Daniel Pudil (SK Slavia Praha), Stanislav Vlček (RSC Anderlecht).

Forvet: Jan Koller (1. FC Nürnberg), Milan Baroš (Porsmouth FC), Martin Fenin (Eintracht Frankfurt), Václav Svěrkoš (FC Baník Ostrava)

Rosicky'nin sakatlığının geçmemesi ve turnuvada yer alamayacağından dolayı, Nedved'in milli takıma dönmesi için kampanyalar başlatmıştı Çek medyası ama Juventus'lu orta saha oyuncusu 2006da teslim ettiği milli formayı artık giymeyeceğini bir kez daha tekrarladı ve teknik direktör Karel Brückner de 23 kişilik kadroyu Nervedsiz açıkladı... Eski güçlerinden oldukça uzak gözüküyor Çek takımı ama oynadıkalrı disiplinli ve "çalışkan" futbol onları gene oldukça ileriye götürecek gibi...


Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin