19 Mart 2010 Cuma

IV.Murat Elsaleh Fotoğraf Yarışması

ultrAslan-UNI kurucularından Murat Elsaleh kardeşimizin vefatının 6.yılında onun adına düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasının dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz.

Çoğunuz onu “ Foto Murat” olarak tanıyorsunuz. Belki tanımıyor sadece ismini duyduğunuz, resmini gördüğünüz biri. Peki, kimdir Murat? ultrAslan-UNI’nin kurucularından olan Murat, en büyük hobilerinden biri olan fotoğraf çekmeyi tribünlere taşıyan, uzun zaman ultrAslan ve ultrAslan-UNI için fotoğraflar çeken gerçek bir tribün emekçisidir. Adını yaşatmayı bir borç bilen bizlerde bu yarışma vasıtası ile bir kez daha ona olan özlemimizi dile getirmek ve onu sizlere anlatmak istiyoruz.

Arkadaşları onun ismini her maçta açtıkları ‘ ELSALEH ’ pankartlarıyla yaşatmaktadırlar. Sizler de çektiğiniz fotoğrafla yarışmaya katılarak O’nun adının bir kez daha anılmasına vesile olabilirsiniz.

Haydi eller deklanşöre !

Şimdi fotoğraf çekme sırası sizde !

Fotoğraflarda ana tema her sene olduğu gibi bu senede “Galatasaray ve Sarı-Kırmızı”. İlkini geçen yılki yarışmada verdiğimiz Alpaslan Dikmen Özel Ödülü'nü bu yıl yarışmanın ana temasının dışında vermeyi düşünüyoruz.

Alpaslan Abi'nin, Galatasaray Tribünleri dışında tüm tribünlere karşı da olan saygı ve sevgisini yansıtmak ve bu ortamın yaratılmasına yardımcı olmak amacıyla, Alpaslan Dikmen Özel Ödülü için konu; Galatasaray ve Sarı-Kırmızı ile sınırlandırılmamış ve genel olarak Tribün konulu ve her renkten fotoğrafa açık hale getirilmiştir. Bu bağlamda sizlerin de özellikle Tribün temalı fotoğraflarını da bekliyoruz.

Çektiğiniz resimleri adınız, soyadınız, mail adresiniz, yaşınız ve çektiğiniz resmi anlatan bir cümle ile beraber yarisma@ultraslan.com adresine gönderiniz.

Kazanan yarışmacılara çeşitli ödüller verilecektir.

Yarışmanın katılım kuralları:

1- Her katılımcı bu yarışmaya 1 (bir) adet fotoğraf ile iştirak edebilecektir.

2- Katılımcıların resimleri e-mail yolu ile yarisma@ultraslan.com adresine göndermesi gerekmektedir.Farklı yollarla ulaştırılan ve farklı mail adreslerine gönderilen fotoğraflar dikkate alınmayacaktır.

3- Eleme iki etaptan oluşmaktadır.

i. İlk olarak tüm resimler Murat'ın yakın arkadaşları ve ailesi tarafından ön elememeye tabi tutulacaktır.

ii. Finale kalan 10 fotoğraf ultrAslan.com'da oylamaya sunulacaktır..

5- Oylama 29 Mart 2010 tarihinde başlayacak ve 2 Nisan 2010 gecesi 00:00’da sona erecektir.

6- Yarışma sonucu ödül töreninde açıklanacaktır.

7- Ödül töreni, 6 Nisan 2010 Salı gecesi saat 20:00'de Murat Elsaleh'in de okulu olan Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilecektir.

8- Dereceye giren fotoğrafların sahiplerine verilecek ödüller daha sonra açıklanacaktır.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin