18 Nisan 2010 Pazar

Ne Çabuk Unuttun


"20-21 yaşındaki bir çocuğa belki de kendinizi kurtarmak için çok büyük coşkularla, daha henüz hiçbir şey yapmamış insanları karşılatıyorsunuz ve o kişilere de aynı tribünlerden büyük bir protesto geliyor. Arda’ya yapılan bu protestoyu G.Saray yöneticileri organize etmiştir. Eğer kendinizin hak ettiği bir protestoyu başkasına kaydırma şansınız varsa, bunu yapabilecek enstrümanlar elinizdeyse bunu yaparsınız.

Arda Turan’ın duruma gelmesine sebep yöneticilerdir. Son üç hafta oynamadı ancak alınan kötü sonuçlar kendisine mal edildi. Arda savunulacak durumda değil şu anda ama maalesef kafasını önüne eğip tesislerden çıkacak, sokağa çıktığında suçlu hissedecek. Ama gerçek suçlular göğüslerini gere gere restoran restoran gezecekler. Türk futbolunu da o restoran köşelerinden yönetecekler."

Hakan Şükür
Galatasaray'lı Eski Futbolcu

Yıllarca tribünde Hakan Şükür diye bağıran, iki adımdan kaleye topu sokamadığında dahi seni alkışlayan, rakip taraftarların Türk filmlerine atıfta bulunarak sana lakaplar takıp, Ersun Yanal milli takıma seni seçmezken "Seni çekemeyenlerin yüzüne tükür" tezahüratları yapıp, "Ersun Yalan, Kral Hakan" pankartı hazırlarken de mi yöneticiler bu taraftarı satın aldı Hakan...
Futbolu bırakırken, gönlümüzdeydin, sevdalımızdın, hasretimizin olacaktın her geçen saat ve gün, oysa şimdi sen de herkes gibi oldun be Hakan... Biz ne yazsak boş, sen bildiğin yoldan gitmeye devam ediyorsun, biz ise bildiğimiz yoldan ve yollarımız bir daha asla kesişmeyecek be Hakan...

2 yorum:

aks111 dedi ki...

Çok ağır bi iddia olmuş bu.Yani Adnan polat kadar arda nın arkasında olan bi insan varmı galatasaray camiasında merak ediyorum.Sonra başkanın da içinde olduğu yönetim dediğimiz grup ardayı takımdan koparmaya çalışıcak.Yani ben Adnan Polat ın sözlerini hatırlıyorum aynen şöyle demişti."Ardaya teklif gelmiyo diye bişey yok biz istemiyoruz teklif hiç bi şekilde miktar önemli değil biz ardayı satmayı düşünmediğimiz için teklife bakmıyoruz bile demişti."Avrupa da kupa kazanmadan gitmicek dediğinide herkes biliyo ama yinede böyle açıklamalar gelebiliyo.Galatasaray camiası 10 numarayı ve kaptanlığı ardaya vericek ve sonra böyle küçük oyunlara girişicek.Hakan şükür inanıyor mu bu söylediklerine ?

Burak Kereci dedi ki...

Hakan Şükür neden böyle yapıyor anlamıyorum.Söyledikleri gerçekten çok ağır ve aynı zamanda yanlış şeyler.Bu taraftar onu,haftalarca gol oruçlarına girdiğinde bile destekledi ve gidip sen taraftarına satılmış diyorsun resmen.Fanatikte yazmaya başladığın gün gözümden düşmüştün zaten.

Blog Widget by LinkWithin