25 Şubat 2011 Cuma

EuroCup Üzerine


Gündemin yoğunluğundan maç yazısı yetişmeedi. Bu noktada tekrar ve içtenlikle Sabri Abi'yi tebrik ediyorum. Büyük bir emek harcıyor blogu güncel tutabilmek için. Ben de bir şeyler karalayım derken Oktay Mahmuti'nin resmi sitede Trabzon maçı ve EuroCup ile ilgili düşüncelerini dile getirdiğini görünce yayınlayıp işin kolayına kaçıverdim. EuroCup'la ile ilgili de; hiçbir plan yokken favori takımı eleyip gurupları çok geçip bu turda elenmemiz bir çaıdan iyi bir açıdan kötü oldu bizim için. İyi olan tarafı takımın neler yapabileceğini görmekti. Kötü olan tarafı ise beklentilerin yükselmesi sonucu üst tura çeyrek Finale kalamayışımızın üzüntüsü. Her şeye rağmen takımın evrilişine tanık olmaktan keyif aldığımızı söylemek lazım sanırım. Buyrun Oktay Hoca'nın demeçlerine...

Oktay Mahmuti: "Aynı Planla Devam Edeceğiz"
Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmuti, Beko Basketbol Ligi’nin 19. haftasında Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak Medical Park Trabzonspor maçı öncesinde Galatasaray.org’a açıklamalarda bulundu.

Yoğun fikstürde önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Mahmuti, “Bizim için devam eden periyodun en önemli maçı bu. Medical Park Trabzonspor’un ligdeki ve Türkiye Kupası'ndaki performansını da göz önüne alırsak, oldukça çekişmeli bir mücadele olacağını tahmin ediyorum” ifadelerini kullandı.

Pepsi Caserta mağlubiyetinin ardından ULEB Eurocup’tan elenen Galatasaray Cafe Crown’un antrenörü, “Biz Eurocup’a son anda, çok zorlu bir rakibi eleyerek katıldık. İlk grup aşamasında çok iyi bir grafik yakaladık. Ve o performans, bizim saygınlığımızı artırdı. Sezon başında ULEB Eurocup’tan davet almak, bu kulübün vizyonunda bir değişiklik olduğunun göstergesiydi” diye konuştu.

Oktay Mahmuti, ikinci grup aşamasında sakatlık problemleri yaşadıklarını ve istedikleri performansı yakalayamadıklarını anlatarak, “Tabii ki takdir başkalarınındır. Ama genel olarak baktığımda memnun olmadığımı söyleyemem. Buralara ait olduğumuz gösterdik en azından” ifadelerini kullanmayı tercih etti.

Tecrübeli antrenör, sezon başındaki yaklaşımlarında değişiklik olmadığını belirttiği konuşmasını, “Her alanda rekabetçi olmak istiyoruz. İster üç kupada oynayalım, ister bir kupa kalsın, önemi yok. Aynı planla devam edeceğiz” sözleriyle tamamladı.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin