4 Aralık 2011 Pazar

Gençlerbirliği:0-1:Galatasaray


Biz yavaş yavaş tribünden uzaklaşırken, gelecekte koltukları bırakacağımız minik Bora ile izledik Galatasaray'ın Ankara deplasmanını. 30-35 dakika boyunca iki kalecinin yere dahi yatmadığı sıkcı bir ilk yarı sonunda, ikinci devre Sercan'ın asisti ve Eboue'nin kendisine sahip çıkan taraftara teşekkür golü geldi.
Bir hafta önce Fenerbahçe'nin tek puanla döndüğü Ankara'dan, 3 puanla dönmek başarı hanesine artı puan olarak yazılacaktır ama oyun zannedersem hiç kimseyi memnun etmemiştir.
Lakin, bunda da çarşamba günkü derbinin etkisi olduğunu düşünüyorum. "Onlar profesyonel" diye başlayıp, oyuncuların 5 gün sonraki maçı düşünmemelerini salık veren sözlere itibar etmem, zira derbi bu, önemsemeden geçemezsin...
Topçular da insan...
Şimdiden derbi havasına girmeleri normal...
Bizim gibi...

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Volkan Narinç
Gençlerbirliği: Ramazan, Cem Can, Kulusic, Aykut, Mehmet Sedef, Hurşut (Dk. 85 Mununga), Soner, Azofeifa (Dk. 77 Zec), Oktay (Dk. 68 Erdal), Yasin, Herve Tum
Galatasaray: Muslera, Eboue, Servet, Gökhan Zan, Hakan, Aydın (Dk. 67 Ayhan), Melo, Selçuk, Riera (Dk. 66 Emre), Sercan, Baros (Dk. 89 Ceyhun)
Gol: Dk 71 Eboue (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 16 Hurşut, Dk. 57 Soner, Dk. 63 Kulusic (Gençlerbirliği), Dk. 66 Aydın (Galatasaray)

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin