2 Ağustos 2010 Pazartesi

CSKA Sofya:0-1:Levski Sofya

Bulgaristan A Grupanın ilk haftası CSKA-Levski derbisine sahne oldu ve iki takımın da hazır olmadığı mücadeleyi Levski Sofya takımı ilk yarıda attığı golle 1-0 kazanmayı bildi. Ligin ilk haftasına 3 puanla başlayan Levski, maçı kazandı ama CSKA'dan daha iyi takım olduğunu gösteremedi Bulgar futbolseverlere zira ilk yarıda bulduğu gol ve arkasından Zhoazinho'nun kaçırdığı pozisyon dışında maç süresince Karadjov'u hiç de rahatsız edemediler. Buna karşılık üç yeni yabancı transferinden yoksun olan CSKA takımı Levski kalesine daha çok gitmesine rağmen arzuladıkları golü bulamadılar.
Bulgaristan'da derbi olur da olay olmaz mı? İki takımdan da birer oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kalırken, maç sonu da taraftarlar arasında çıkan olaylarda 6 taraftar gözaltına alınmış...




CSKA: Ivan Karadjov - Paul Vidanovo, Giuseppe Akuaro, Apostol Popov, Martin Dechev - Todor Yanchev - k (77 Saidhodzha '), Boris Galchev (Yanchev 44') - Elio Grande Markinyos, Delev Spas (Tonev 70) - Dimitar Iliev.

Levski: Georgi Petkov - k - Dusty Mulder, Ivo Ivanov, Yordan Miliev, Veselin Minev - Vladimir Gadjev, Hristo Yovov - Darko Tasevski (Baltanov 69 ') Zhoazinyo, Daniel Mladenov (Telkiyski 46') - Garra Dembele (83 'Topuzakov) .

Stadium: "Vasil Levski" - 10,000 seyirci

Sarı Kart: Grand, Markinyos; Gadjev, Petkov, Minev, Topuzakov,Yovov.

Kırmızı Kart: 90 'Markinyos, Gadjev - 80'.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin