22 Ağustos 2009 Cumartesi

Biri Bizi İzliyor


Hiç aklına gelmiş miydi takımda işlerin bu kadar iyi gideceğini acaba Lincoln'ün Rijkaard geldiğinde? Tahmin etseydi zaten takım Almanya'da kamp yaparken o çarşı pazar gezmedi Dortmund sokaklarında... Galatasaray ismi telaffuz edildiğinde hep aklına Bülent Hoca ile yaptıkları tartışmalar sonrası oluşan kara tablo gelmişti oysa ki unutmuştu taraftarın ona "Lincoooooln Lincoooln" diye taparcasına beslediği sevgiyi... "Nasıl olur beni gene çağrırılar" diye düşünmüştü belki, biz Türklerdeki 10 numara aşkını gördükten sonra fakat bu kez tutmadı tahmini, kesiverdiler biletini kendisinden daha kariyerli bir hoca geldiğinde... Şimdi biliyorum bin pişman Cassio Lincoln bulunduğu yerde ama "son pişmanlık neye yarar" dememiş boşa Müslüm baba... Çağırsalara hazırdır gelmeye, hem de 10 bavulla gittiği ülkesinden 15 bavulla gelecektir ama kapandı artık o defter, şimdi Neskeens'in kara kaplı defteri moda bu diyarlarda ve orada 10 numaranın karşısında Arda yazıyor... Peki ben durup duruken bu satırları neden yazdım, eski "playmaker"ımızın resmi sitesindeki yazı bana bu cümleleri söyletti:
Things are looking very good for Galatasaray as they in the first game of the UEFA Europa League play-off round gained a staggering 5-0 win over Levadia Tallinn, Thursday night in Istanbul. With Keita scoring the first two goal for Galatasaray (10 and 44 min.), followed by Baroš (56 min.), Kewell (78 min.) and an own goal by Leitan (88 min.) the result ended here. But with just a little more luck in front of goal the score could have been even better for the Turkish side. This leaves the Estonian football club from Tallinn with a very difficult second leg next week, on August 27, where Galatasaray comes to visit.

Bakın ne demiş Lincoln: "Avrupa Ligi play off turunun ilk maçında perşembe gecesi Levadia Talinn önünde sarsıcı bir 5-0'lık galibiyet alan galatasaray için işler çok iyi gidiyor. Keita, baroş, kewell ve Leitan2ın kendi kalesine attığı gollerle maç sonuçlandı lakin Türk takımı biraz daha şanslı olsaydı fark daha fazla olurdu. Bu önümüzdeki hafta Galatasaray'ı konuk edecek Estonya takımını çok zor durumda bırakan bir sonuç..."
Ah be Lincoln, biliyoruz izliyorsun bizi, özlüyorsun bizi ama hayat insana birinici, ikinci, üçüncü şanları verir belki lakin bu seri sekizinci, dokuzuncu şans olarak sürüp gitmez...

2 yorum:

aayla dedi ki...

lincoln'ün sitesini yapan şirket bir çok futbolcunun sitesini yapıyor. Haberleri onlar giriyordur büyük ihtimal.

sahada oynanan oyunu takmayan lincoln,sanmıyorum ki bizim maçları izleyip haber girsin sitesine =D.

Unknown dedi ki...

Aynen arkadaşın belirttiği gibi haberleri kendisi değil ajans giriyor..

Blog Widget by LinkWithin